Traditioneel en vernieuwend

Kerstpakket Traditioneel Food

In onze vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat wij druk bezig waren met de ontwikkeling van de Fitbox Food. Inmiddels kunnen wij met blijdschap mededelen dat de Food vanaf heden verkrijgbaar is. Deze trendy Fitbox bevat alles om de werknemer te verrassen en daarnaast gezonder en vitaler te maken. In de Fitbox Food brengen we al het goede van de traditionele kerstpakketten samen met onze vertrouwde non-food kerstpakketten. Wij willen u graag meenemen in de wereld van ons nieuwste geschenkpakket.

Nieuwe gadgets en traditionele foodproducten
Uiteraard zit er in de Fitbox Food alleen de allerbeste producten en lekkernijen met de mooiste ingrediënten terug. Het thema van onze geschenken is lekkere en gezonde voeding die naadloos aansluit op onze non-food producten. De Fitbox Food bevat een handige en hippe gadget, namelijk de foodsprayer. Een exclusieve gadget waarmee de kant-en-klare citroensappen uit de supermarkt compleet overbodig worden. Ook hebben wij gedacht aan een lekkere snack voor de ontvanger van uw geschenk. Deze heerlijke noten-vruchtenmix geeft genoeg brandstof om de werkdag door te komen. Met de Fitbox Food wordt uiteraard ook ingespeeld op de trend van 2014. In 2013 zagen we nog de barista´s aan het werk om de perfecte koffie te zetten, maar in 2014 zal de thee op de voorgrond treden. In deze Fitbox bieden wij een teatube aan met groene thee. Uiteraard mag tijdens de feestdagen iets lekkers niet ontbreken. Benieuwd naar deze lekkernij en naar de andere cadeautjes uit de Food? Bekijk dan onze Fitbox Taste pagina.

Met de Fitbox Food zijn uw werknemers klaar voor een gezond 2015 vol goede voornemens!

Maatwerk, juist voor uw organisatie
Onze originele en verantwoorde geschenken en kerstpakketten zijn met zorg samengesteld maar bieden tegelijkertijd juist ruimte voor inbreng van de identiteit van uw organisatie. De Fitbox Food is een toepasselijk geschenk die in elke situatie gegeven kan worden om iemand in het zonnetje te zetten. Ideaal dus als kerstgeschenk maar zeker ook op tal van andere momenten. Benieuwd welke maatwerkmogelijkheden wij bieden en welke originele geschenken we door de jaren heen inmiddels al hebben bedacht? Neem dan gerust even contact op met ons.