Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Gratis kerstkaart

31 oktober 2013

Het ontvangen van een Fitbox is een bijzonder moment. U verrast uw collega’s, medewerkers of relaties eens met iets nieuws tijdens de feestdagen.

Wij kunnen u aanbieden de Fitbox een nog persoonlijker tintje te geven. Dit kan door een kaart in de Fitbox te voegen. Hierin kan directie, management of ondernemingsraad een extra accent geven aan het cadeau.

Bestel vóór 15 november 2013 uw kerstgeschenken en het ontwerpen  van de kerstkaart is helemaal gratis.

Bekijk snel ons aanbod originele geschenken en bestel vandaag nog!

Kerstpakketten bestellen

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.