Actie

Een luxe handgeweven hangmat bij je bestelling!

Bestel originele personeelsgeschenken of relatiegeschenken voor klanten en relaties of collega’s en ontvang een luxe handgeweven hangmat cadeau.
Deze actie is geldig bij aanschaf van 10 geschenkpakketten of meer en zo lang de voorraad strekt.

Uiteraard helpen wij je graag met het samenstellen van het perfecte geschenkpakket voor jouw organisatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op indien je interesse hebt. Indien je vragen hebt over deze actie, mail direct met Kees Hoksbergen voor informatie of een vrijblijvende (telefonische) afspraak.

 

 

Brochure aanvragen
Waarom een Fitbox kerstpakket?
  • Origineel aanbod kerstpakketten
  • Stel een kerstpakket op maat samen
  • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
  • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.