Fitbox Food in aantocht

Kerstpakket Food Aantocht

Met blijdschap delen wij u mede… Het team van Fitbox presenteert komende maand de splinternieuwe geschenkenlijn met overheerlijke eet- en drinktraktaties en food-gerelateerde producten. De Fitbox Food is er juist voor uw organisatie omdat uw medewerkers het verdienen dit jaar tijdens de kerstperiode eens echt bedankt te worden!
En omdat de Fitbox Food ook nog eens louter gezonde en verantwoorde smulproducten zal bevatten, sluit het aanbod van Fitbox ook in 2014 weer naadloos aan op de wensen van een fris en vitaal bedrijf.

Origineel en verantwoord genieten

Zonder al te veel te verklappen zal het geen verrassing zijn dat zakken chips en flessen bier niet het thema van onze nieuwste geschenkenlijn zullen vormen. Juist lekkere en gezonde voeding zijn de insteek voor hét kerstgeschenk van 2014. Laat u verrassen en inspireren en vraag alvast onze nieuwe brochure aan. Deze hebben we in de loop van augustus (digitaal) voor u klaar liggen of bekijk hier de preview van dit spannende geschenk.  Je kunt je ook inschrijven op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de babyshower van de Fitbox Food en andere leuke ontwikkelingen.

Maatwerk, juist voor uw organisatie

Onze geschenken en kerstpakketten zijn met zorg samengesteld maar bieden tegelijkertijd juist ruimte voor inbreng van de identiteit van uw organisatie. Zo vormt ook de Fitbox Food zich in elke situatie tot hét toepasselijke geschenk om iemand mee in het zonnetje te zetten. Ideaal dus als kerstgeschenk maar ook zeker op tal van andere momenten. Benieuwd welke maatwerkmogelijkheden wij bieden en welke originele geschenken we door de jaren heen inmiddels al hebben bedacht? Neem contact op met Kees Hoksbergen ([email protected]) via 085 – 00 618 00.