Nieuws

 • FD Gazellen kerstpakket

  26 oktober 2017

  Dit jaar is Fitbox genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2017. Ieder jaar reikt het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit betekent dat Fitbox op de goede weg zit. En het betekent dat wij een innovatief bedrijf zijn. Hierdoor kunnen wij elk seizoen nieuwe en interessante…

  Lees meer over FD Gazellen kerstpakket

 • Kerstpakket 2017

  1 oktober 2017

  Traditioneel pakket, cadeaubon of toch een kerstmarkt? De mogelijkheden voor het kerstpakket zijn heel divers. Om tegen het einde van het jaar de keuze wat overzichtelijker te maken zet Fitbox, al jarenlang ontwikkelaar van trendy geschenkpakketten, de vijf trends van 2014 op een rij. Vitaliteit Anno 2017 is vitaliteit een veelgebruikte term op de werkvloer….

  Lees meer over Kerstpakket 2017

 • Een Fairtrade kerstpakket

  18 september 2017

  Fairtrade is wereldwijd bekend. Het is belangrijk dat er voor onze medemens wordt gezorgd en dat kan onder andere door de aankoop van Fairtrade producten. Het is van belang om producten uit het buitenland te kopen tegen een eerlijke prijs. Fitbox werkt hier al jaren aan mee en was bijvoorbeeld een speler van het eerste uur die Tony Chocolonely…

  Lees meer over Een Fairtrade kerstpakket

 • De kerstgeschenken trends

  10 april 2017

  De kerstpakketten zijn anno 2017 nog erg populair. Want het geven van een kerstgeschenk blijft een prachtig traditie. In de 19e eeuw bestond een kerstgeschenk uit een kist met wijn, brood, rozijnen en amandelspijs. Tegenwoordig zijn er tal van thema’s rondom het kerstpakket te bedenken. Hierdoor is het kiezen van het juiste kerstgeschenk voor je…

  Lees meer over De kerstgeschenken trends

 • Nieuw online keuzecadeau

  3 februari 2017

  Voor de Fitchoice heeft Fitbox een volledig nieuw online platform ontwikkeld waarop we de ontvanger van dit (kerst)geschenk op een verrassende manier inspireren en in het zonnetje zetten! We zijn natuurlijk trots op deze nieuwe cadeau-website en laten hem graag zien! We zijn erg blij met de eerste positieve reacties van onze klanten en hun…

  Lees meer over Nieuw online keuzecadeau

Referentie 3M

We hebben in 2016 een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we in 2016 een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De ca. 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen in 2016 een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we in 2016 het FITCHOICE online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.