De kerstgeschenken trends

Kerstpakket Trends

De kerstpakketten zijn anno 2024 nog erg populair. Want het geven van een kerstgeschenk blijft een prachtig traditie. In de 19e eeuw bestond een kerstgeschenk uit een kist met wijn, brood, rozijnen en amandelspijs. Tegenwoordig zijn er tal van thema’s rondom het kerstpakket te bedenken. Hierdoor is het kiezen van het juiste kerstgeschenk voor je collega’s soms een lastige opgave. Om deze keuze makkelijker te maken hebben wij een tweetal trends op een rij gezet.

Verantwoorde kerstpakketten 

Er is tegenwoordig veel keuze op gebied van kerstpakketten. De pakketten verschillen van een traditioneel voedselpakket tot aan kerstpakketten met een landenthema. In 2024 zullen de kerstpakketten met een gezond karakter een echte trend zijn. In deze kerstpakketten vind je populaire producten die een gezonde levensstijl bevorderen. En deze zijn daarnaast erg leuk om te geven en te krijgen. Je wenst elkaar tenslotte een gezond en prettig nieuwjaar toe! Fitbox is gespecialiseerd in het samenstellen en leveren van verantwoorde kerstgeschenken. Het assortiment van Fitbox is zeer breed en divers. Fitbox biedt al jaren originele non-food kerstpakketten aan. Voor het seizoen heeft Fitbox ook een trendy food pakket toegevoegd aan het assortiment. Bij Fitbox is er voor ieder wat wils!

Het Fitchoice keuzecadeau 

Het keuzecadeau is de laatste jaren een erg populair kerstgeschenk geworden. Een groot voordeel van het keuzecadeau is uiteraard de keuzevrijheid die je collega’s hiermee krijgen. De ontvanger kan uit diverse leuke uitjes en belevenissen, maar ook uit fysieke producten en pakketten kiezen. Hierdoor zal de medewerkertevredenheid toenemen. Daarnaast kost het bestellen van een keuzecadeau erg weinig tijd. Bijkomend voordeel is, dat er op het gebied van logistiek weinig hindernissen genomen hoeven te worden. Hierdoor heb je geen zorgen over de opslag en verzending van de kerstpakketten. Met de Fitbox Fitchoice bieden wij jou en je collega’s actieve en ontspannende belevenissen aan. Zo kan de ontvanger bijvoorbeeld kiezen uit een relaxed dagje in de sauna of een fitnessabonnement bij één van onze 300 aangesloten sportscholen in Nederland. Ook worden er in de Fitchoice diverse leuke en trendy cadeaupakketten aangeboden. Daarnaast kan de ontvanger verschillende bekende goede doelen in Nederland steunen. Want soms is geven nu eenmaal leuker dan krijgen!

Benieuwd welke thema’s nog meer populair zijn? Bekijk ons blog over kerstpakketten trends!

Wij zijn gespecialiseerd in zowel kerstpakketten als in relatiegeschenken. Naast onze standaard pakketten en relatiegeschenken bieden wij ook maatwerk aan. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.