Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten
Avocadoslicer

#Avocadohand, een gevaarlijk lekkere snack!

2 oktober 2019

Heb jij #avocadohand weleens voorbij zien komen op Instagram? Avocado’s zijn tegenwoordig erg populair omdat ze zo gezond zijn, maar dit zorgt er ook voor dat de avocadohand steeds vaker voorkomt. Maar waar staat de avocadohand eigenlijk voor?

De avocadohand

De avocadohand staat voor de avocado gerelateerde verwondingen. Er is een duidelijke relatie tussen avocado’s en handletsel. Hoe komt dat? Veel mensen verwijderen de pit uit de vrucht met de punt van het mes. Doordat er kracht op het mes komt te staan, kan het mes uit de vrucht in je hand schieten. Dit gebeurt steeds vaker, waardoor er steeds meer avocado slachtoffers vallen. Gelukkig hebben wij de oplossing om meer slachtoffers te voorkomen: de Avocadoslicer van Fitlabel!

Avocadoslicer

Met de Avocadoslicer verwijder je op een veilige en gemakkelijke manier de pit uit de vrucht. Dit kan eenvoudig met één handbeweging. De snijder kan gebruikt worden voor zowel het opensnijden, het ontpitten én het snijden van plakjes. Dit keukengereedschap kan bij jou thuis niet meer ontbreken in je keukenlade.

De Fitbox Salad

De Fitbox Salad  is een groen kerstpakket vol goede voornemens. Wil jij een gezonde en frisse salade maken? Dan is dit het perfecte kerstpakket voor jou! Dit pakket is inclusief de splinternieuwe Avocadoslicer. Waardoor je heerlijke gezonde en voedzame salades kunt maken. Een avocado bevat namelijk veel vitamines, vezels en mineralen dat ervoor zorgt dat een luchtige salade een voedzame maaltijd wordt. Daarnaast kan de avocado natuurlijk ook gebruikt worden in een gezonde shake, of als een goed vullend tussendoortje.

Op zoek naar een origineel en gezond kerstpakket? Maak hier je keuze uit ons unieke aanbod!

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.