#Avocadohand, een gevaarlijk lekkere snack!

Kerstpakket Avocado

Heb jij #avocadohand weleens voorbij zien komen op Instagram? Avocado’s zijn tegenwoordig erg populair, omdat ze zo gezond zijn, maar dit zorgt er ook voor dat de avocadohand steeds vaker voorkomt. Maar waar staat de avocadohand eigenlijk voor?

De avocadohand

De avocadohand staat voor de avocado gerelateerde verwondingen. Er is een duidelijke relatie tussen avocado’s en handletsel. Hoe komt dat? Veel mensen verwijderen de pit uit de vrucht met de punt van het mes. Doordat er kracht op het mes komt te staan, kan het mes uit de vrucht in je hand schieten. Dit gebeurt steeds vaker, waardoor er steeds meer avocado slachtoffers vallen. Gelukkig hebben wij de oplossing om meer slachtoffers te voorkomen: de Avocadoslicer van Fitlabel!

Avocadoslicer

Met de Avocadoslicer verwijder je op een veilige en gemakkelijke manier de pit uit de vrucht. Dit kan eenvoudig met één handbeweging. De snijder kan gebruikt worden voor zowel het opensnijden, het ontpitten én het snijden van plakjes. Dit keukengereedschap kan bij jou thuis niet meer ontbreken in je keukenlade.

De Fitbox Fresh

De Fitbox Fresh is een pakket vol goede voornemens. Wil jij een gezonde en frisse salade inclusi9ef avocado maken? Dan is dit het perfecte kerstpakket voor jou! Dit pakket is inclusief de splinternieuwe Avocadoslicer. Waardoor je heerlijke gezonde en voedzame salades kunt maken. Een avocado bevat namelijk veel vitamines, vezels en mineralen dat ervoor zorgt dat een luchtige salade een voedzame maaltijd wordt. Daarnaast kan de avocado natuurlijk ook gebruikt worden in een gezonde shake, of als een goed vullend tussendoortje.

Op zoek naar een origineel en gezond kerstpakket? Maak hier je keuze uit ons unieke aanbod!