Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Wat is vitaliteit?

3 februari 2014

Dit is vitaliteit:

Vitaliteit gaat over levenskracht en levensenergie. Het begrip is afgeleid van het Latijnse ‘vita’ wat leven betekent. Vitaliteit duidt op het bruisen van energie, je sterk en fit voelen, lang en onvermoeibaar door kunnen gaan en beschikken over grote mentale veerkracht en doorzettingsvermogen.  Vitaliteit is een basisbehoefte. Elk mens wil zich graag prettig en energiek voelen. Waarom besteden organisaties er dan vaak zo weinig aandacht aan?

Wat levert vitaliteit op?

In het bedrijfsleven, waar de medewerker veelal het verschil maakt, zijn vitale medewerkers noodzakelijk. Meer vitaliteit zorgt voor meer energie en plezier in je werk. Onderzoek wijst uit dat een vitale medewerker een positief effect heeft op zijn klanten en collega’s, dat de kwaliteit van zijn werk toeneemt en dat het de binding met de organisatie versterkt.  Ook voor de organisatie zijn de effecten zichtbaar. Vitaliteit is kostenbesparend. Vitale medewerkers presteren beter, ze zijn fitter (minder ziekteverzuim) en zorgen voor betere organisatieresultaten.

Wij staan voor vitaliteit!

Wij bieden vele mogelijkheden om vitaliteit binnen uw organisatie te stimuleren. Op een leuke en originele manier, maar met die gewenste positieve boodschap!
Zo kunt u als werkgever uw medewerkers en relaties stimuleren met diverse losse gadgets, geschenkpakketten en allerlei andere maatwerkmogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Bent u inmiddels benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij denken uiteraard graag met u mee, zodat u zeker weet dat de juiste aanpak gekozen wordt!

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.