Wat is vitaliteit?

Kerstpakket Wat Is Vitaliteit

Dit is vitaliteit:

Vitaliteit gaat over levenskracht en levensenergie. Het begrip is afgeleid van het Latijnse ‘vita’ wat leven betekent. Vitaliteit duidt op het bruisen van energie, je sterk en fit voelen, lang en onvermoeibaar door kunnen gaan en beschikken over grote mentale veerkracht en doorzettingsvermogen.  Vitaliteit is een basisbehoefte. Elk mens wil zich graag prettig en energiek voelen. Waarom besteden organisaties er dan vaak zo weinig aandacht aan?

Wat levert vitaliteit op?

In het bedrijfsleven, waar de medewerker veelal het verschil maakt, zijn vitale medewerkers noodzakelijk. Meer vitaliteit zorgt voor meer energie en plezier in je werk. Onderzoek wijst uit dat een vitale medewerker een positief effect heeft op zijn klanten en collega’s, dat de kwaliteit van zijn werk toeneemt en dat het de binding met de organisatie versterkt.  Ook voor de organisatie zijn de effecten zichtbaar. Vitaliteit is kostenbesparend. Vitale medewerkers presteren beter, ze zijn fitter (minder ziekteverzuim) en zorgen voor betere organisatieresultaten.

Wij staan voor vitaliteit!

Wij bieden vele mogelijkheden om vitaliteit binnen uw organisatie te stimuleren. Op een leuke en originele manier, maar met die gewenste positieve boodschap!
Zo kunt u als werkgever uw medewerkers en relaties stimuleren met diverse losse gadgets, geschenkpakketten en allerlei andere maatwerkmogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Bent u inmiddels benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij denken uiteraard graag met u mee, zodat u zeker weet dat de juiste aanpak gekozen wordt!