HR Manager mist kans voor open doel

Kerstpakket Vitaal Geschenk Doel (1)

Bijna 8 op de 10 organisaties in Nederland vindt het belangrijk te investeren in vitaliteit. Dit blijkt uit onderzoek van Fitbox. Het welzijn van collega’s is vaker en meer een aandachtspunt. Vitale geschenken worden echter regelmatig over het hoofd gezien.

Collega’s aanspreken met vitaal geschenk
Een actief bedrijfsuitje of fruit op kantoor liggen voor de hand voor de meeste HR Managers. Een sportprogramma is hierna het populairst. Wat opvalt is dat medewerkersgeschenken niet of nauwelijks bij HR of directie naar voren komt. ‘’Een gemiste kans’’, aldus Kees Hoksbergen, directeur van Fitbox. ‘’Met een sportief of anderszins gezond cadeau worden medewerkers op een luchtige manier gestimuleerd om in beweging te komen. Laat medewerkers op een leuke manier merken dat aan hun welzijn gedacht wordt.’’

Volgens het onderzoek is de meest vergeten optie ‘geschenken’. Hoe dit komt? De relatie met vitaliteit wordt veelal niet gezien. Men is simpelweg niet op de hoogte van de mogelijkheden. Het enthousiasme voor vitale geschenken is er wel, als wordt doorgevraagd. 86% van de ondervraagde HR Managers zouden overwegen om vitale geschenken cadeau te doen.

Kerstgeschenk in 2018 vitaler dan ooit?
Investeren in gezond en fit personeel kan zelfs in tijden van recessie. De creatieve HR Manager creëert met relatief lage kosten beleving. Vitale medewerkersgeschenken bieden mogelijk uitkomst. Het budget voor het kerstpakket wordt niet snel geschrapt.

Overweegt u dit jaar een vitaal geschenk cadeau te doen aan uw collega’s? Bekijk dan ons aanbod motiverende cadeaupakketten. Uiteraard kunt u ook even contact met ons opnemen voor een inspirerende afspraak. We bedenken graag samen met u een geschenk dat perfect past bij uw organisatie.