Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

HR Manager mist kans voor open doel

15 februari 2018

Bijna 8 op de 10 organisaties in Nederland vindt het belangrijk te investeren in vitaliteit. Dit blijkt uit onderzoek van Fitbox. Het welzijn van collega’s is vaker en meer een aandachtspunt. Vitale geschenken worden echter regelmatig over het hoofd gezien.

Collega’s aanspreken met vitaal geschenk
Een actief bedrijfsuitje of fruit op kantoor liggen voor de hand voor de meeste HR Managers. Een sportprogramma is hierna het populairst. Wat opvalt is dat medewerkersgeschenken niet of nauwelijks bij HR of directie naar voren komt. ‘’Een gemiste kans’’, aldus Kees Hoksbergen, directeur van Fitbox. ‘’Met een sportief of anderszins gezond cadeau worden medewerkers op een luchtige manier gestimuleerd om in beweging te komen. Laat medewerkers op een leuke manier merken dat aan hun welzijn gedacht wordt.’’

Volgens het onderzoek is de meest vergeten optie ‘geschenken’. Hoe dit komt? De relatie met vitaliteit wordt veelal niet gezien. Men is simpelweg niet op de hoogte van de mogelijkheden. Het enthousiasme voor vitale geschenken is er wel, als wordt doorgevraagd. 86% van de ondervraagde HR Managers zouden overwegen om vitale geschenken cadeau te doen.

Kerstgeschenk in 2018 vitaler dan ooit?
Investeren in gezond en fit personeel kan zelfs in tijden van recessie. De creatieve HR Manager creëert met relatief lage kosten beleving. Vitale medewerkersgeschenken bieden mogelijk uitkomst. Het budget voor het kerstpakket wordt niet snel geschrapt.

Overweegt u dit jaar een vitaal geschenk cadeau te doen aan uw collega’s? Bekijk dan ons aanbod motiverende cadeaupakketten. Uiteraard kunt u ook even contact met ons opnemen voor een inspirerende afspraak. We bedenken graag samen met u een geschenk dat perfect past bij uw organisatie.

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.