Topscore Sandd

Kerstpakket Top Sandd

Wij zijn zeer trots dat één van onze relaties de top 25 beste werkgevers heeft behaald. In de sterk bezette lijst wist postbedrijf Sandd een mooie 22ste plek te bemachtigen in de categorie beste werkgevers van Nederland met meer dan 1000 werknemers.

In diezelfde categorie mag Stichting Buurtzorg zich kronen tot beste werkgever van Nederland. Nog een leuk detail: Sandd is het enige bedrijf in de top 25 uit de provincie Gelderland. En heeft daarmee dus bovendien de eer om zichzelf de beste Gelderse werkgever te mogen noemen. Overigens heeft Sandd ook een mooie 3e plaats in de branche Transport en Logistiek. Kortom, Sandd gaat als een speer!

Fitbox en Sandd

Intermediair heeft samen met Effectory onder ruim 300 organisaties een werkgeversonderzoek uitgevoerd. In dit onderzoek oordelen maar liefst 200.000 medewerkers over het goede werkgeverschap. Sandd heeft in de afgelopen tijd veel geïnvesteerd in het uitbreiden van de kennis en competenties van de teams. We kunnen wel concluderen dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen. Fitbox is er trots op bij te kunnen dragen aan de medewerkerstevredenheid binnen Sandd. Afgelopen jaar heeft Sandd met regelmaat de pakketten van Fitbox ingezet om haar medewerkers te bedanken voor de bijzondere prestaties!

 

 

Sandd + Fitbox logo's