Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Topscore Sandd

16 oktober 2014

Wij zijn zeer trots dat één van onze relaties de top 25 beste werkgevers heeft behaald. In de sterk bezette lijst wist postbedrijf Sandd een mooie 22ste plek te bemachtigen in de categorie beste werkgevers van Nederland met meer dan 1000 werknemers.

In diezelfde categorie mag Stichting Buurtzorg zich kronen tot beste werkgever van Nederland. Nog een leuk detail: Sandd is het enige bedrijf in de top 25 uit de provincie Gelderland. En heeft daarmee dus bovendien de eer om zichzelf de beste Gelderse werkgever te mogen noemen. Overigens heeft Sandd ook een mooie 3e plaats in de branche Transport en Logistiek. Kortom, Sandd gaat als een speer!

Fitbox en Sandd

Intermediair heeft samen met Effectory onder ruim 300 organisaties een werkgeversonderzoek uitgevoerd. In dit onderzoek oordelen maar liefst 200.000 medewerkers over het goede werkgeverschap. Sandd heeft in de afgelopen tijd veel geïnvesteerd in het uitbreiden van de kennis en competenties van de teams. We kunnen wel concluderen dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen. Fitbox is er trots op bij te kunnen dragen aan de medewerkerstevredenheid binnen Sandd. Afgelopen jaar heeft Sandd met regelmaat de pakketten van Fitbox ingezet om haar medewerkers te bedanken voor de bijzondere prestaties!

 

 

Sandd + Fitbox logo's

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.