Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Sportgala Ede

5 november 2013

Sportgala Ede 2013 is een evenement waar sporters en sportliefhebbers genieten van een avondvullend programma op vrijdag 22 november 2013. Een avond waarin topsport en breedtesport uit gemeente Ede samenkomen en in de spotlights worden gezet. Voor de sportprijzen die op het gala worden uitgereikt, zijn diverse genomineerden via de website opgegeven. Vervolgens heeft een vakjury, onder leiding van wethouder van sport Roel Kremers, 3 genomineerden per categorie gekozen.

In de volgende drie categorieën worden de sportprijzen uitgereikt:

– sporttalent van het jaar
– sportprestatie van het jaar
– meest inspirerende sportinitiatief van het jaar

Fitbox draagt als sponsor bij aan deze avond, door diverse sportieve geschenken als prijs beschikbaar te stellen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.sportgalaede.nl

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.