Sponsorproject Fitbox met stichting Habitat en de Dutch Flower Foundation

Kerstpakket Goede Doel

Rond de afgelopen kerstperiode werd een nieuw huis opgeleverd. Is dat groot nieuws? Voor de weduwe uit Zimbabwe die met haar kinderen en kleinkinderen eindelijk een dak boven haar hoofd had was dit misschien wel het mooiste nieuws uit haar leven!

Sponsorproject

Via de Dutch Flower Foundation heeft Fitbox als sponsor bijgedragen aan dit project. Stichting Habitat bouwt in zo’n 70 landen aan woningen voor mensen in gebieden waar huisvesting, gezondheid en voeding echt een probleem zijn. In Zambia is malaria bijvoorbeeld een ernstige bedreiging van de volksgezondheid. Vaak hebben hele families geen woning (meer) omdat er een kostwinner wegvalt wegens ziekte. Ook in dit geval waarbij er gebouwd is aan een huis voor een hele familie was malaria de oorzaak van het overlijden van de pater familias.

Soms is het nog leuker om te geven dan te ontvangen. Zoals op de foto’s te zien is; de sfeer zat er tijdens dit vrijwilligersproject goed in.

Gezondheid en welzijn

Natuurlijk, schoon drinkwater, voldoende voeding en goede gezondheidszorg zijn van het allereerste belang. Beweging en gezonde voeding zijn daarbij van belang om iemand in goede conditie te brengen.  Fitbox draagt graag bij aan welzijn in Nederland, maar ook daar buiten. Op de bijgaande foto’s zie je het bouwteam tijdens de sportsessies met de sportieve gadgets van Fitbox. Naast onze samenwerking met de Hartstichting doneert Fitbox samen met haar klanten onder andere ook aan     CliniClowns, het KWF en Oxfam Novib.

Plannen voor het komende seizoen

Ook komend seizoen ontwikkelen wij nieuwe gadgets waarmee  zowel jong als oud kan werken aan een goede gezondheid. Onze geschenkpakketten sluiten goed aan bij een gezonde leefstijl Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie: www.dfg.nl