Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Persoonlijk kerstgeschenk?

23 april 2014

Iedereen vindt het leuk om een compliment te krijgen en persoonlijk bedankt te worden. Bijvoorbeeld: het geschenk van Sinterklaas dat gepaard gaat met een persoonlijk bericht – of zelfs gedicht- blijft hangen. Toch?

Gelukkig hebben we rondom het eindejaarsgeschenk niet de traditie van jolige rijmpjes. De meeste bedrijven grijpen het einde van het jaar nog steeds aan om medewerkers te bedanken en middels een groter of kleiner geschenk in het zonnetje te zetten. Maar, hoe persoonlijk is dit bedankje?

Wie kent niet die ene verjaardagskaart waarop wel jouw naam prijkt, maar van wie de afzender onbekend is? Leuk met Valentijn, maar niet handig als bedankje. Fitbox springt hier op in met persoonlijke (kerst)geschenken om medewerkers echt te bedanken.

Persoonlijke mogelijkheden

–          Het logo van uw organisatie op de verpakking van de Fitbox of Choice

–          Een persoonlijke kerstkaart bijgevoegd, aangeleverd of door ons ontworpen

–          Een persoonlijk filmpje of kerstgroet op de verzilveringspagina van de Choice

–          Het logo van uw organisatie op diverse producten

–          Een bedankbrief of voucher, een videobrochure of andere toevoeging

Of natuurlijk een mogelijkheid op maat, naar uw wensen. Want, Fitbox is u graag persoonlijk van dienst! Voor meer informatie of een afspraak, neem contact met ons op.

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.