Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuwe website

14 augustus 2013

Vol trots presenteren wij u de nieuwe website van Fitbox!

In tijden van verandering is het belangrijk vernieuwend te zijn. Dat is één van de redenen waarom wij besloten hebben een nieuwe website te laten ontwerpen.
Het Fitbox-team wil graag mensen in beweging brengen. Om dat ook dit jaar weer te kunnen realiseren, willen wij als organisatie zelf ook in beweging blijven.
Wij hebben gekozen voor een website die het gevoel en de beleving van Fitbox uitdraagt en aansluit bij originele en frisse geschenken die wij bieden.

U als bezoeker krijgt een nóg beter beeld van onze geschenken, kunt eenvoudig contact opnemen of een brochure of offerte aanvragen.
Ook kunt u heel eenvoudig uw geschenken online bestellen en betalen. Uiteraard zorgen wij voor de perfecte afhandeling, zoals u die van ons gewend bent.

Kijkt u gerust rond op onze nieuwe website en laat u inspireren door het aanbod.
Mocht u vragen, leuke ideeën of suggesties hebben, dan staan wij u graag te woord.

Naast het complete assortiment voor 2013, zijn wij nog druk met het ontwikkelen van een aantal nieuwe en originele gadgets als toevoeging op het assortiment.
Houd daarom Fitbox.nl in de gaten en laat u ook dit jaar weer verrassen!

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.