Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuwe gadget: Phoneholder

7 januari 2014

Lekker actief, buiten en in beweging op je eigen manier. Dit is het uitgangspunt geweest voor onze ontwerpers bij het vormgeven en selecteren van de Fitbox Energy.
Met de nieuwe Phoneholder in de Fitbox Energy weet u zeker dat de goede voornemens van uw medewerkers haalbare kaart worden!

Met de Phoneholder kunt u eenvoudig en veilig uw smartphone of mp3-speler meenemen tijdens het sporten. Op deze manier kunt u tijdens het sporten genieten van uw eigen muziek, bent u altijd bereikbaar en kunt u gebruik maken van handige applicaties om bijvoorbeeld uw prestaties bij te houden. Voorbeelden van handige applicaties zijn: Runkeeper, Endomondo en Sports Tracker.

De Phoneholder maakt van de Fitbox Energy een nog sportiever en origineler cadeaupakket.
De Fitbox Energy Start is er al vanaf € 20,66.
Op aanvraag kunt u deze handige gadget ook los bestellen en inzetten voor een marketingactie of als relatiegeschenk.

Productdetails:

– Voorzien van een duurzame verpakking
– Geschikt voor vrijwel alle gangbare smartphones
– Meerdere uitsparingen voor aansluiting van uw headset
– Handig vakje voor uw (huis)sleutel
– Waterafstotend
– Gemaakt van comfortabel en licht materiaal

 

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.