Nieuwe aanwinsten

kerstpakket Aanwinsten

In een van onze eerdere nieuwsbrieven heeft u al eens kunnen lezen dat Fitbox studenten de tijd en de ruimte geeft om zich verder te kunnen ontwikkelen in het bedrijfsleven. Ook aankomend semester biedt Fitbox twee studenten een commerciële werkplek aan. Uiteraard stellen deze nieuwe aanwinsten zich graag even aan u voor.

Rutger van der Laan, student commerciële economie
Rutger van der Laan komt uit Bennekom en is sinds kort werkzaam bij Fitbox. Zijn werkzaamheden zullen voornamelijk gericht zijn op adviseren van klanten. Rutger heeft voor Fitbox gekozen omdat het product, de Fitbox, enorm veel potentie heeft. Steeds meer bedrijven zijn bezig met de vitaliteit van hun medewerkers, en hier sluit de Fitbox perfect bij aan. Zelf is hij ook erg sportief, voornamelijk fitness, voetbal en hardlopen, dus daarom staat hij ook 100 procent achter de geschenken die Fitbox aanbiedt.

Jaimy Jansen, studente sportmarketing
Jaimy is een 22-jarige sportmarketing studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Jaimy’s hele leven staat in het teken van sport. Op dit moment sport ze op het hoogste amateur niveau. Net als Fitbox heeft zij vitaliteit en gezondheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast wil zij zich graag verder ontwikkelen in het commerciële vakgebied. Bij Fitbox gaat zij zich onder andere richten op het adviseren van klanten en daarnaast zal Jaimy een aantal online marketing activiteiten gaan oppakken. Ook is Jaimy op dit moment bezig met afstuderen en zal zij voor Fitbox een onderzoek doen naar een nieuwe afzetmarkt voor de geschenken van Fitbox.

Wij willen Jaimy en Rutger veel plezier en succes wensen de komende maanden op hun nieuwe werkplek bij Fitbox!