Nieuw online keuzecadeau

Kerstpakket Keuzegeschenk Online
Stap 1: inloggen

Voor de Fitchoice heeft Fitbox een volledig nieuw online platform ontwikkeld waarop we de ontvanger van dit (kerst)geschenk op een verrassende manier inspireren en in het zonnetje zetten! We zijn natuurlijk trots op deze nieuwe cadeau-website en laten hem graag zien! We zijn erg blij met de eerste positieve reacties van onze klanten en hun ontvangers! Bekijk de Fitchoice op de website van het Fitchoice keuzeconcept

De allerleukste themageschenken

De ontvanger ziet in een oogopslag alle aansprekende thema’s. Binnen deze thema’s heeft het Fitchoice keuzecadeau ook voor 2018 weer een mooi aanbod met de allerleukste geschenken, sportieve en ontspannende belevenissen en de keuze om een donatie te doen aan diverse goede doel.

Persoonlijke website met huisstijl

Stap 2: De ontvanger kiest binnen het gewenste thema uit het aanbod aan geschenken en belevenissen of een donatie aan een goed doel

Het online platform waar de ontvanger van de Fitchoice op inlogt ziet er stijlvol, vrolijk en overzichtelijk uit. Maar er is meer. Zo geven we dit keuzecadeau een extra persoonlijk tintje door het logo en de huisstijl van uw organisatie als basis te gebruiken. Hierbij plaatsen wij een tekst of digitale kerstkaart naar keuze. Zelfs een persoonlijke videoboodschap is mogelijk. Kortom, het ontvangen van een Fitchoice is een onvergetelijke ervaring!

De drie stappen worden dus gezet op het persoonlijke platform. In overleg kunnen hier ook bedrijfsspecifieke opties aan toegevoegd worden. Wij doen er alles aan om ook dit jaar weer het meest persoonlijke kerstgeschenk aan te bieden. Graag laten wij onze mogelijkheden op dit gebied vrijblijvend zien.

Bijzonder gebruiksvriendelijk

Stap 3: De keuze wordt opgestuurd of de donatie wordt verwerkt
Stap 3: jouw keuze wordt opgestuurd of je donatie wordt verwerkt

De Fitchoice is een van de meest gebruiksvriendelijke keuzegeschenken. Bijvoorbeeld door de kleurrijke en inspirerende keuzewaaier die meteen aan de ontvanger overhandigd wordt. Hiermee wordt hij of zij meteen geïnspireerd door de aansprekende thema’s met daaronder de diverse originele geschenken en belevenissen en goede doelen.

Met het eenvoudig werkende online platform kan vervolgens in slechts enkele stappen een keuze worden gemaakt, inclusief een ruime variatie in het aanbod.

Meer informatie of een demonstratie? Bel ons dan gerust even op! 085 – 00 618 00