Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Inzet door kerstpakket?

4 april 2014

Krijgen uw medewerkers een kerstpakket na een jaar hard gewerkt te hebben? Het is verstandig om uw blijk van waardering te laten zien tijdens de kerstperiode, al is het met een klein gebaar. Ruim 86% van de Nederlanders verwacht namelijk een kerstpakket van zijn of haar werkgever.

Volgens Henry Robben, hoogleraar marketing aan de Business Universiteit Nyenrode, is het niet verstandig om te bezuinigen op kerstpakketten. Het niet geven van een kerstpakket is namelijk funest voor de motivatie. Bovendien zijn gemotiveerde werknemers veel meer waard dan de € 35,– die gemiddeld aan een kerstpakket wordt uitgegeven, stelt econoom Wilfred Dolfsma van de Rijksuniversiteit Groningen.

Werk wordt steeds vaker mee naar huis genomen en medewerkers hebben het drukker dan ooit. Natuurlijk waardeert u deze onvermoeibare inzet, maar het bedankje wordt nog wel eens onderschat. Het is niet alleen het geschenk, maar ook het gebaar en de inspanning die laten zien dat uw medewerkers gewaardeerd worden. Onderschat dus niet de kracht van een kerstpakket!

Als werkgever heeft u baat bij vitale en gezonde medewerkers. Waarom zou u dit dan niet combineren met een origineel en vitaal geschenk? Met de kerstpakketten van Fitbox kunt u uw medewerkers bedanken voor het afgelopen jaar en tegelijkertijd een positieve boodschap overbrengen. U wenst uw medewerkers toch ook een gezond en gelukkig nieuw jaar toe?

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.