De Fitbox Taste, gezond kerstpakket

  Heerlijk eten en drinken en luxe cooking gadgets. De Fitbox Taste is het beste van twee werelden; de mooiste producten, samengesteld uit eerlijke ingrediënten, superfoods en items met het Fairtrade keurmerk. Verduurzaming en gezonde eet- en drinkgewoonten gaan in de Fitbox Taste hand in hand met het genieten van smakelijke delicatessen. 

  Kerstpakket, nieuwjaarsgeschenk of relatiegeschenk samenstellen

  Dit geschenkpakket is hét cadeau om iemand echt even te verwennen. Zowel voor je beste vriend, een collega die een lintje verdient, een zakenrelatie waar je nog lang mee samen wilt werken als voor je collega’s als uniek kerstpakket; de Fitbox Taste is voor iedereen! Je kunt bij ons op maat de kerstpakketten samenstellen.

  Fairtrade Curry, Noodles en Kokosmelk MVO geschenkpakket

  Natuurlijk bieden wij een ruime keuze aan food in onze geschenkpakketten. Het is een bewuste keuze om hiervoor zoveel mogelijk Fairtrade producten te kiezen. Zo bieden wij in dit pakket een heerlijke maaltijd aan die op Fairtrade is gebaseerd. Niet alleen de Curry is voorzien van het Fairtrade keurmerk, ook de Fairtrade Noodles en de Fairtrade Kokosmelk passen uitstekend binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

  Fairtrade en duurzaam geschenkpakket bestellen

  De gezonde geschenken in dit eindejaarsgeschenk zijn bovendien duurzaam en Fairtrade. Het duurzame karakter van het kerstpakket in combinatie met de smaakvolle verwennerij met de optionele Fairtrade kerstpakket wijn en de uitbreiding met de Fairtrade Tony’s Chocolonely zorgt voor een origineel kerstpakket of nieuwjaarsgeschenk. Zelfs op korte termijn nog te bestellen.

  Traditioneel gezond kerstpakket voor iedereen

  Geschenken om samen gezond van te genieten, op te eten en te drinken en culinaire instrumenten die een waardevolle aanvulling vormen op je keukengerei. Met dit geschenk doe je iedereen een plezier. Leuk en lekker voor de ontvanger en zijn of haar directe omgeving. De kwaliteit en smaak van de producten ontstijgt het ‘gewone en traditionele’ ruimschoots. Een luxe kerstpakket.

  Kerstpakket wijn

  Wijn hoort bij een kerstpakket. Maar een genomineerde kwaliteitswijn maakt van een kerstpakket echt even iets speciaals. De Fairtrade wijn is een biologische en gerenommeerde rode wijn en is een echte traktatie. Deze wijn is tegen een meerprijs van € 5,00 toe te voegen aan het geschenk.

  Kerstpakket met Fairtrade tot 60 euro

  Dit culinaire Fitbox kerstpakket is in vrijwel elke prijsklasse leverbaar. Van een bijzonder uitgebreide variant waarbij diverse boektitels leverbaar zijn tot aan een aantrekkelijk startpakket van € 24,50. Zo is de Fitbox Taste het kerstpakket voor iedereen!

  Kerstpakket met eten en drinken op maat

  We kunnen allerlei extra soorten chocolade, nootjes, drankjes of juist gezonde en sportieve versnaperingen toevoegen aan dit heerlijke kerstpakket. Ook zijn vrijwel alle Fairtrade eet- en drinkproducten beschikbaar om dit kerstpakket verder uit te breiden. Daarnaast is het kerstpakket ook aan te passen met meer of juist minder geschenken en gadgets voor in de keuken. Bel of mail ons gerust wanneer je meer wilt weten of zien. Ons telefoonnummer is 085 – 00 618 00 of ga naar onze contactpagina met onze overige contactgegevens.