De Fitbox Smoothie, kerstpakket met fruit en blender

De Fitbox Smoothie is het blender geschenkpakket om te kunnen genieten van zowel een shot groente of fruit als van een uiterst culinaire tropische verrassing met de beste superfoods. Goed gereedschap is het halve werk, en de inspiratie proef je direct. Een echt verwenpakket voor jong en oud.

Fitbox Smoothie eindejaarsgeschenk samenstellen

Bij een jubileum of verjaardag, of als felicitatie met bijzondere prestaties is het leuk om iets origineels en positiefs cadeau te doen. De Fitbox Smoothie is een gezond en fris geschenk. Leuk om collega’s, relaties, vrienden of familie mee te verrassen.

Smoothie kerstpakket bestellen

De Fitbox Smoothie is een veelzijdig en gezond kerstpakket. Behalve een duurzame blender bevatten de uitgebreidere pakketten zelfs een mooie luxe Fruitset, een Foodsprayer, vruchten en een mooi en luxe boekwerk met de mooiste  smoothierecepten, of een andere titel uit ons assortiment naar keuze.  Met dit Fitbox Smoothie kerstpakket geef je een gezond en fruitig eindejaarsgeschenk.

Blender kerstpakket

De Fitbox Smoothie is bij uitstek geschikt als eindejaarsgeschenk. Je geeft met dit groente en fruit gerelateerde kerstpakket een gezonde impuls aan je collega’s. De hoogwaardige blender die in dit kerstpakket zit is een echte eyecatcher. Dit kwaliteitsgeschenk is voorzien van twee luxe bekers, inclusief een herbruikbaar rietje om je smoothie in te maken en mee te nemen. Dit blender kerstpakket is bovendien vaatwasmachine bestendig. Ben je op zoek naar een kerstpakket met blender, dan is dit de beste keuze!

Kerstpakket tot 30 euro bestellen

Zelfs wanneer je een kerstpakket tot 30 euro zoekt, ben je met de Smoothie Start goed uit. Vanaf het startpakket is namelijk behalve de hoogwaardige blender met afneembare bekers in een vrolijke stijl ook een verse ananas inbegrepen.

Origineel nieuwjaarsgeschenk samenstellen

Natuurlijk is dit gezonde geschenkpakket ook erg leuk voor een andere gelegenheid. Wanneer je bijvoorbeeld overweegt om een nieuwjaarsgeschenk in te zetten is dit een bijzonder originele optie.

Kerstpakket showroom

Als je met Fitbox wilt bellen voor een afspraak: 085 – 00 618 00. Wil je op een andere manier contact opnemen? Bekijk dan onze contactgegevens. Wij horen graag van je.