Dit jaar een maatwerk kerstgeschenk?

Kerstpakket Maatwerk Uniek
Dit maatwerkgeschenk is voor Pulastic ontwikkeld
Dit maatwerkgeschenk is voor Pulastic ontwikkeld binnen het jaarthema ”Reizen”

Het ontwikkelingsteam van Fitbox heeft zich afgelopen maanden gebogen op de nieuwste trends op het gebied van geschenken en healthy lifestyle. Op dit moment ontwikkelen wij de kerstcadeaus voor het komende seizoen. We presenteren in de loop van het jaar ons nieuwe assortiment waarmee we weer veel mensen blij hopen te maken.

Sinds 2005 werken wij voor veel van onze relaties ook aan geschenken op maat. Voor uiteenlopende gelegenheden. Zowel qua uitvoering als qua uitstraling. Door middel van huisstijlkleuren en het logo komt het maatwerk geschenk persoonlijk over. Dit wordt door de medewerkers enorm gewaardeerd.

Voor elke branche een uniek maatwerk kerstgeschenk!

Zowel zorgorganisaties en scholen als overheid, semi-overheid en commerciële instellingen weten ons te vinden. Inmiddels is het onze kracht om op basis van uitgangspunten het perfecte geschenk op maat samen te stellen.

Kerstpakket Gemeente Ede

Fitbox VerpakkingEen mooi voorbeeld is het themapakket dat Fitbox enkele maanden geleden voor de 1100 medewerkers van Gemeente Ede heeft ontwikkeld. Na intensief overleg met Bert Vos en Leida van Riessen, beiden werkzaam op de afdeling Communicatie van Gemeente Ede, hebben we het groene karakter van Ede als uitgangspunt genomen en een verzameling geschenken ontwikkeld in een frisse groene kleur maar ook met een groene en duurzame insteek. Samen met de feestelijk groene verpakking is dit geschenk afgelopen jaar een groot succes geweest.

ONVZ themapakket

Onze logistieke service is ook op maat, zoals hier bij verzekeraar ONVZ in het Olympisch Stadion

Een mooi voorbeeld is het themapakket dat wij voor verzekeraar ONVZ ontwikkelden. Voor een bijeenkomst met diverse grote werkgevers uit het land in het Olympisch Stadion waar ONVZ onder andere zou spreken over spanning en ontspanning op de werkvloer, vitaliteit en verzuim dachten wij mee over een passende toolkit. Deze Fitbox die we samenstelden naar aanleiding van de wensen van ONVZ werd in een opvallende kleurencombinatie uitgevoerd en voorzien van het ONVZ logo. In alle vroegte werden deze pakketten bezorgd bij het stadion om de opbouw van het evenement op geen enkele manier te storen.

Vrijblijvend brainstormen?

Voor een van onze klanten ontwikkelden wij een geschenkpakket met zowel sportieve gadgets als lekker eten en drinken!
Voor een van onze klanten ontwikkelden wij een geschenkpakket met een combinatie van zowel sportieve gadgets als lekker eten en drinken uit onze verschillende lijnen.

Graag denken wij met je mee om de medewerkers van uw organisatie te verrassen. Op basis van een thema komen wij met een aantal originele voorstellen die we kunnen uitwerken tot een uniek maatwerk geschenk. Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Mogen we je verrassen? Bel ons op 0318 – 75 62 82 en wij nemen die uitdaging graag aan.