Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Choice uitgelicht: Relaxpillow

1 oktober 2013

Een Choice is een origineel geschenk waarbij de keuze aan de ontvanger is. De ontvanger kiest dus zelf een product, belevenis of goed doel. De Choice is perfect inzetbaar als (onderdeel van een) kerstpakket. Ook dit jaar is de Choice weer voorzien van allerlei nieuwe geschenken en belevenissen.

Met regelmaat lichten wij een van vele Choice opties toe middels een nieuwsbericht. Dit keer de relaxpillow.

De relaxpillow is een 100% natuurlijk product en kan gebruikt worden als verlichting bij nek-, rug- of spierpijn. Ook kunt u de relaxpillow gebruiken ter ontspanning na een intensieve dag. U warmt de relaxpillow op in de magnetron. De kersenpitten houden de warmte langdurig vast en geven deze langzaam vrij aan de omgeving. De katoenen hoes is wasmachine wasbaar. Geniet en kom helemaal tot rust.

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.