Bioscoopdebuut Fitbox

Kerstpakket Bioscoop

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vinden wij belangrijk. Het assortiment van Fitbox is niet voor niets zo samengesteld om een gezondere leefstijl te promoten bij de ontvangers van onze geschenken. Daarnaast proberen wij ook door sponsoring en ondersteuning ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Het ondersteunen van lokale en landelijke goede doelen is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Zo kunt u binnen het aanbod van het Choice keuzegeschenk allerlei goede doelen ondersteunen en zelfs een ‘eigen’ goed doel opnemen in de keuzemogelijkheden.

Onlangs werd het team van Fitbox benaderd om een lokaal evenement in Rotterdam ten behoeve van Warchild te sponsoren. Een mooi initiatief en daarom hebben wij direct een aantal prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij die avond.

Op deze avond was onder andere een gastspreker van Warchild aanwezig en werd de film Wit Licht getoond aan het publiek. De opbrengst van de avond kwam geheel ten goede aan de belangrijke projecten van Warchild.

Als dank mochten wij een kort filmpje insturen voor in de bioscoopzaal voorafgaand aan de film. Erg leuk en origineel!

Bekijk hier het bioscoopdebuut van Fitbox dat op woensdag 11 juni 2014 op het grote scherm in Wolff Cinerama te Rotterdam is getoond.

Wij wensen de winnaars van de loterij veel plezier met hun Fitbox geschenken!

Wilt u meer weten over Fitbox en onze maatschappelijk verantwoorde activiteiten? Neem dan gerust contact met ons op.