4 gezonde tips

Kerstpakket Gezonde Tips

Een gezonde medewerker is goud waard. Investeren in gezondheid doe je samen, en kan ook leuk zijn. Fitbox geeft hierbij 4 tips om je collega’s fit te houden. We reiken daarbij ook enkele concrete geschenken aan!

 1. Woon- en werkverkeer is gezond

FITBOX Phoneholder
Lekker bewegen met de Phoneholder

Stimuleer het fietsend of lopend woon- en werkverkeer. Dit hoeft niet met dure en ingewikkelde trajecten en fietsplannen. Denk hierbij eens aan de Phoneholder. Een leuk en sportief geschenk voor uw medewerkers.

2. Printen is bewegen

Zet de printer niet naast de computer. Het lijkt zo efficiënt, maar die paar stappen die men extra zet, leveren op termijn toch meer op! Daarnaast even naar de kraan lopen voor een flesje water is ook niet verkeerd. Een leuk idee hierbij zijn de flesjes en bidons  die in de stijl van uw bedrijf ingezet kunnen worden!

Fitband - ook in te zetten als marketingitem
Fitband – ook in te zetten als marketingitem

3. Zitten is bewegen

Voorkom RSI klachten en houdingsproblematiek door niet continu ingespannen achter het bureau te zitten. Bijvoorbeeld door elk uur een minuut staand of zittend met onze originele Fitband een aantal effectieve en erg leuke oefeningen te doen.

4. Vitaliteit is ludiek

Met de unieke combinatie van originele vitaliteit bevorderende geschenken en de motiverende en (licht)sportieve workshops van Fitbox (vraag ons hier om meer informatie of een voorstel op maat) versterk je de saamhorigheid en de gezondheid. Teambuilding, bouwen aan vitaliteit.

Wilt u weten hoe interessant dit voor uw organisatie kan zijn? Contact ons dan even. En om te zien hoe een verantwoord en duurzaam kerstpakket er uit ziet, bekijkt u hier de digitale showroom van Fitbox.