Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

4 gezonde tips

6 maart 2014

Een gezonde medewerker is goud waard. Investeren in gezondheid doe je samen, en kan ook leuk zijn. Fitbox geeft hierbij 4 tips om je collega’s fit te houden. We reiken daarbij ook enkele concrete geschenken aan!

 1. Woon- en werkverkeer is gezond

FITBOX Phoneholder

Lekker bewegen met de Phoneholder

Stimuleer het fietsend of lopend woon- en werkverkeer. Dit hoeft niet met dure en ingewikkelde trajecten en fietsplannen. Denk hierbij eens aan de Phoneholder. Een leuk en sportief geschenk voor uw medewerkers.

2. Printen is bewegen

Zet de printer niet naast de computer. Het lijkt zo efficiënt, maar die paar stappen die men extra zet, leveren op termijn toch meer op! Daarnaast even naar de kraan lopen voor een flesje water is ook niet verkeerd. Een leuk idee hierbij zijn de flesjes en bidons  die in de stijl van uw bedrijf ingezet kunnen worden!

Fitband - ook in te zetten als marketingitem

Fitband – ook in te zetten als marketingitem

3. Zitten is bewegen

Voorkom RSI klachten en houdingsproblematiek door niet continu ingespannen achter het bureau te zitten. Bijvoorbeeld door elk uur een minuut staand of zittend met onze originele Fitband een aantal effectieve en erg leuke oefeningen te doen.

4. Vitaliteit is ludiek

Met de unieke combinatie van originele vitaliteit bevorderende geschenken en de motiverende en (licht)sportieve workshops van Fitbox (vraag ons hier om meer informatie of een voorstel op maat) versterk je de saamhorigheid en de gezondheid. Teambuilding, bouwen aan vitaliteit.

Wilt u weten hoe interessant dit voor uw organisatie kan zijn? Contact ons dan even. En om te zien hoe een verantwoord en duurzaam kerstpakket er uit ziet, bekijkt u hier de digitale showroom van Fitbox. 

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.