Waarom een sportief kerstpakket?

 • Motiverende en gezonde kerstpakketten
 • Geef een positieve boodschap cadeau
 • Kwaliteitsitems voor langdurig gebruik
 • Goede voornemens? Kom in actie
 • Een modern en actueel geschenk
 • Stel een sportpakket op maat samen

Sportief kerstpakket bestellen

Met de sport kerstpakketten van Fitbox kom je letterlijk en figuurlijk in beweging en boek je vooruitgang! Van een wandeling of fietstocht door de natuur, tot een actieve workout in de sportschool. Iedere ontvanger van een sportief kerstpakket geniet op zijn of haar eigen manier van een actieve leefstijl. Onze gezonde kerstpakketten vol positieve cadeaus zijn in iedere prijsklasse beschikbaar en op maat samen te stellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Vitaliteit kerstpakket voor sporters

Vitaliteit in het bedrijfsleven wordt steeds belangrijker. Een vitaliteit kerstpakket is daarom het perfecte startpunt voor een nieuw jaar vol goede voornemens en activiteiten om de duurzame inzetbaarheid te verbeteren. De Fitbox Energy is een kerstpakket dat geschikt is voor sporters, fanatiek of juist beginners. Voor ieder wat wils! De Fitbox Active is een kerstpakket dat een gezonde leefstijl promoot door er op uit te trekken en in beweging te komen. Elke kerstpakket met als thema sportiviteit heeft unieke producten om beweging en vitaliteit te stimuleren.

Kerstpakket om te bewegen

Een sportief kerstpakket met een Fitbit is natuurlijk een echte verrassing voor je collega’s. Een sport kerstpakket in combinatie met een sportieve smartwatch is niet alleen geschikt voor fanatieke sporters, maar voor iedereen die iets aan een gezonde leefstijl en bewegen wil doen. Een super complete gadget en een origineel kerstpakket. De Fitwatch biedt allerlei moderne functionaliteiten. Het apparaat geeft bijvoorbeeld meldingen bij inkomende oproepen of berichtjes. Daarnaast zijn de uitgebreide tools die deze gadget biedt ideaal om je dagelijkse beweging en vitaliteit in kaart te brengen en verder te verbeteren.

Naast sportieve eindejaarsgeschenken hebben we nog verschillende andere thema’s voor een uniek en origineel kerstpakket.

Brochure aanvragen

Ontvang alle kerstpakketten en geschenken in 1 overzicht.

Waarom een Fitbox kerstpakket?
 • Origineel aanbod kerstpakketten
 • Stel een kerstpakket op maat samen
 • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
 • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.