Geschiedenis

Het idee van de Fitbox is in 2005 ontstaan als onderdeel van de organisatie Holland Fit. Het doel was een verantwoord alternatief op het traditionele kerstgeschenk te ontwikkelen. Al snel bleek dit een succes en in de jaren die volgden werd het assortiment steeds uitgebreider. Diverse thema’s werden onder de aandacht gebracht. Ontspanning, gezonde voeding, vitaliteit en sportiviteit zijn hier voorbeelden van.

Om dit te onderstrepen is De Nederlandse Hartstichting al sinds 2005 als partner betrokken bij de ontwikkeling van de Fitbox. De Nederlandse Hartstichting staat achter de inhoud van de Fitbox. De gezonde inhoud van de Fitbox is bevorderlijk voor een gezonde leefstijl en ligt dus volledig in lijn met de hoofddoelstelling van de Hartstichting, het bestrijden en voorkomen van hart- en vaatziekten.

Vanwege het succes is in 2012 besloten het Fitbox-concept als zelfstandige onderneming te profileren. Op deze manier wordt het concept nog verder uitgewerkt en zijn onze geschenken inmiddels het hele jaar door inzetbaar.

Na jaren in Rotterdam gevestigd te zijn geweest, hebben wij met ingang van het voorjaar 2013 een nieuwe vestiging geopend in Ede. De ligging centraal in Nederland zorgt er voor dat wij u als klant nog sneller en beter van dienst kunnen zijn.

Tot op heden zijn er tienduizenden Fitbox geschenken verkocht in binnen- en buitenland. Zowel grote als kleine organisaties rekenen wij tot onze klantenkring. Ook in de toekomst wil het Fitbox-team mensen in beweging blijven brengen.

Met een geschenk van Fitbox geeft u een geschenk met een positieve boodschap dat al jaren een succes is!

Brochure aanvragen
Waarom een Fitbox kerstpakket?
  • Origineel aanbod kerstpakketten
  • Stel een kerstpakket op maat samen
  • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
  • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.