Marketingcampagne

Scoren met uw Fitbox Marketingcampagne

Benader klanten en kom nu eens écht onder de aandacht!_MG_2329
Het heeft alleen zin om (potentiële) klanten te benaderen, iets te geven, wanneer uw organisatie hiermee een blijvende indruk achter laat. Met een Fitbox Marketingcampagne onderscheidt uw organisatie zich in de strijd om de aandacht.

Welke boodschap wilt u overbrengen?

Wij weten hoe je een boodschap op de juiste manier overbrengt. Met items of gadgets die de boodschap versterken! Want alleen met een consistent verhaal komt uw organisatie geloofwaardig over.

Scoren kan alleen met een doel!

Verhoogde bekendheid, het activeren van medewerkers, de band met relaties versterken? Als het doel helder is, doen wij suggesties voor een effectieve aanpak. Of dit nu voor een direct mail, een beurs of een serie acquisitiegesprekken is.

Vrijblijvende brainstorm

Omdat meedenken niet genoeg is, bieden wij aan om samen de materie in te duiken en een aantal items uit te zoeken die passen bij het doel.

Voorbeeld cases

Bij een originele boodschap hoort een unieke aanpak. Maar wij hebben inmiddels een groot aantal cases die interessant kunnen zijn voor uw project. Deze komen wij graag mondeling toelichten.

Neem contact op met Kees Hoksbergen (k.hoksbergen@fitbox.nl) voor het maken van een afspraak of bel ons.

 

 

Brochure aanvragen
Waarom een Fitbox kerstpakket?
  • Origineel aanbod kerstpakketten
  • Stel een kerstpakket op maat samen
  • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
  • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.