Winterse kerstpakketten voor een extra warm gevoel

Zet de verwarming een graadje lager zonder het koud te krijgen. Met deze speciale kerstpakketten geef je een hartverwarmend cadeau. Ruim aanbod en nog steeds uit voorraad leverbaar! Buiten wordt het kouder, maar met deze kerstpakketten worden de koude decembermaanden een stuk aangenamer. Energieprijzen rijzen de pan uit. Wij houden onze prijzen daarom extra laag. Iedereen wil graag met Kerst in de winter een extraatje als blijk van waardering. Geniet van warme en gezellige winterdagen!

Bekijk alle pakketten | Bekijk uitgebreide informatie

Persoonlijke offerte aanvragen

voor de Relax compact
Samenstelling van het pakket is altijd aan te passen aan jullie wensen (geen minimale aantallen)
Jouw naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Past door de brievenbus

Relax compact

25,00 excl. BTW

Warm & Knus

30,00 excl. BTW

Uitverkocht

Relax start

35,00 excl. BTW

Balance basis

42,50 excl. BTW

Warm Wintermoment

42,50 excl. BTW

Uitverkocht

Winters Warm

50,00 excl. BTW

Uitverkocht

Balance extra

52,50 excl. BTW

Winterse Gezelligheid

75,00 excl. BTW

Uitverkocht

Past door de brievenbus

Relax compact

25,00 excl. BTW

Warm & Knus

30,00 excl. BTW

Relax start

35,00 excl. BTW

Heb je een rustig moment voor jezelf? Dan geniet je pas ècht van een net gezette kop thee. Op de bank, met een warme Relaxpillow in je nek, of misschien wel ergens op een mooi plekje in de natuur. Een luxe reep chocolade of ambachtelijke koekjes maken zo’n moment compleet. Daarom is dit geschenkpakket de ideale aanleiding om eens te relaxen.

Balance basis

42,50 excl. BTW

De heerlijke geur van wierook, steek een geurkaars aan en verwarm je spieren met de Relaxpillow. Een moment van rust en inspiratie ligt binnen handbereik met dit ontspannende geschenk.

Winters Warm

50,00 excl. BTW

Balance extra

52,50 excl. BTW

Snijd met behulp van de Fruitset jouw lievelingsfruit. Of voeg het fijn gesneden fruit toe in de Fruit Infuser en maak er een gezond fruitdrankje van! Lees het inspirerende Fit en Vitaal boekje en neem na afloop een stukje chocolade of een handje gedroogd fruit. Hiermee breng je balans in je leven. Met de ontspannende Relaxpillow en een geurkaars maak je het gevoel van wellness compleet.

Relax exclusief

52,50 excl. BTW

Een moment van ontspanning, thee en lekkere koekjes. Kan het nog beter? Jazeker, steek bijvoorbeeld wat wierook of een geurkaasje aan. Zo geniet je van het leven en doe je weer nieuwe energie op. Behoefte aan nog meer geluk? De Johnny Doodle chocolade zorgt gegarandeerd voor een lach op je gezicht.

Balance exclusief

67,50 excl. BTW

Ga er even tussenuit en kom volledig tot rust met dit pakket. Neem de afsluitbare Fruit Infuser mee en ruik de geuren van de natuur. Kom tot rust met de Relaxpillow en een warm kopje thee. Of werk aan je balans met de mooie Balance Ball. Met dit geschenkpakket ontspan je zowel binnen- als buitenshuis.