Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Winterse kerstpakketten voor een extra warm gevoel

Zet de verwarming een graadje lager zonder het koud te krijgen. Met deze speciale kerstpakketten geef je een hartverwarmend cadeau. Ruim aanbod en nog steeds uit voorraad leverbaar! Buiten wordt het kouder, maar met deze kerstpakketten worden de koude decembermaanden een stuk aangenamer. Energieprijzen rijzen de pan uit. Wij houden onze prijzen daarom extra laag. Iedereen wil graag met Kerst in de winter een extraatje als blijk van waardering. Geniet van warme en gezellige winterdagen!

Geef dit jaar een extra warm kerstpakket!

Kerstpakketten waar je warm van wordt

Winterpakketten geven weer nieuwe energie

Geniet van warmte en gezelligheid

Unieke kerstpakketten, nergens anders te koop

Cadeaus voor langdurig gebruik, ook na de winter

Ruim aanbod winterse kerstpakketten vanaf 17,50 pp

Elk winter kerstpakket is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Kerstpakketten - Winters & Warm
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Klanten die eerder winter kerstpakketten kochten

"Professioneel bedrijf dat graag met je mee denkt. Twee jaar op rij ons kerstpakket bij Fitbox besteld. Erg tevreden over de kwaliteit en hoe het relax pakket eruit ziet. Echt een pakket dat voor ontspanning zorgt! Ze denken graag met je mee en het is geen probleem om een pakket helemaal naar eigen keuze samen te stellen."

Ilse van Stijn

Marketing Coördinator

"Mooie pakketten en vlotte service. Stichting Viviani in Emmen heeft afgelopen kerst voor alle medewerkers (op 14 vestigingen) een Fitbox relax pakket besteld. Deze kerstpakketten vielen erg in de smaak. Alles werd tijdig en correct geleverd, de service van Fitbox is adequaat en vlot. Aanrader!"

Boukje Voskuilen

Beleidsmedewerker Facilitair

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie winter kerstpakketten

Offerte voor winter kerstpakketten

Vraag makkelijk en snel een winter kerstpakketten offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met winter kerstpakketten

Vrijblijvend de winter kerstpakketten brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel winter kerstpakketten

Ruim aanbod van winter kerstpakketten voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2023.

Veelgestelde vragen over onze winter kerstpakketten

In de winterse kerstpakketten van Fitbox zitten geschenken waar je het lekker warm van krijgt. Denk bijvoorbeeld aan onze Relaxpillow gevuld met kersenpitten of onze Relaxie gevuld met lijnzaad. Deze duurzame natuurproducten kun je verwarmen in de magnetron en geven urenlang heerlijke warmte af. Heerlijk tijdens de winterdagen en ook nog eens voordelig, want de verwarming kan een graadje lager :-)
Als je weet wat je wilt bestellen, ga dan naar de webshop om de bestelling te plaatsen. Heb je nog vragen of specifieke wensen, neem dan even contact met ons op via de website of het telefoonnummer. Wij werken dan heel snel een offerte voor je uit. Als je nog niet weet wat je wilt bestellen dan kun je ook de brochure aanvragen of rondkijken op onze website.

 

Laat je collega’s zelf een winter kerstpakket kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende winter kerstpakketten kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de winter kerstpakketten! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Winters kerstgeschenk

Wil je je personeel een kerstgeschenk geven waarmee je aandacht geeft aan het warme gevoel van de feestdagen? De kerstpakketten van Fitbox maken dit mogelijk. De kerstpakketten met een winters tintje bestaan bijvoorbeeld uit balance pakketten, waarin allerlei goodies zitten voor een optimale ontspanning en het warme winterse gevoel. Wil je actief blijven stimuleren? Bekijk dan het Fitbox Active pakket, dit pakket zal jouw personeel zeker activeren om iets sportiefs te ondernemen! Toch een van de meest gekozen goede voornemens zo begin januari. Waarom in de December maanden daar dan al niet aan beginnen.

Waarom een winters kerstgeschenk?

Een kerstgeschenk met een winters thema is niet alleen unieke optie om een blijk van waardering te geven aan je personeel, maar geeft toch recht aan de feestelijke periode in de Decembermaanden.

Bestel een winter kerstpakket

Speciale winter kerstpakketten bestellen doe je bij Fitbox! Wij zorgen voor het perfecte warme en winterse kerstpakket voor jouw personeel. Zie je iets dat je wilt aanpassen of toevoegen? Geen probleem! Alle winterse kerstpakketten zijn op maat samen te stellen. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op, we adviseren graag over de mogelijkheden!