Waarom een Fitbox kerstpakket?
 • Origineel aanbod kerstpakketten
 • Stel een kerstpakket op maat samen
 • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
 • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Gratis brochure van onze geschenken

Kerstpakket tot 50 euro bestellen of samenstellen

Binnen het budget van 50 euro bieden we zeer uiteenlopende originele kerstpakketten. Een van populaire kerstpakketten is het sportieve Energy kerstpakket. Dit dynamische geschenk is beneden de 50 euro verkrijgbaar in een bijzonder complete samenstelling. Een complete uitrusting voor een sportieve en actieve leefstijl. Dit sluit natuurlijk goed aan bij de goede voornemens die men na de gezellige kerstdagen en bij de start van vaak heeft.

Gezonde kerstpakketten tot 50 euro bestellen

Bij kerstpakketten denkt men vaak aan ongezonde hapjes en drankjes die vooral als maagvulling functioneren. Maar het kan ook anders. Want ook komend seizoen proberen wij het verantwoord culinaire thema weer verder uit te breiden. De Fitbox Taste pakketten zijn bijvoorbeeld ook binnen het budget van 50 euro een verzameling van hoogstaande en gezonde versnaperingen en duurzame gadgets voor in de keuken. Het samenstellen en bestellen van kerstpakketten is nog nooit zo leuk geweest.

Unieke kerstpakketten tot 50 euro samenstellen en bestellen

De pakketten van Fitbox zijn uniek. De ontvanger heeft een lach op zijn gezicht wanneer je de vrolijk gekleurde verpakkingen overhandigd. Welk thema je ook kiest, succes gegarandeerd. Laat je daarom inspireren of vraag ons om een vrijblijvend adviesgesprek zodat we je kunnen helpen met het samenstellen en bestellen van de kerstpakketten voor de juiste prijs van maximaal 50 euro per pakket. Heb je dit jaar een iets lager budget? Bekijk dan de kerstpakketten tot 35 euro eens, een serie hele complete pakketten voor een scherpe prijs!

Brochure aanvragen

Ontvang alle kerstpakketten en geschenken in 1 overzicht.

Waarom een Fitbox kerstpakket?
 • Origineel aanbod kerstpakketten
 • Stel een kerstpakket op maat samen
 • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
 • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.