Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuw: Tea Relax

15 mei 2015

Lange werkdagen, ze kunnen nogal eens stressvol zijn. Het kan dan erg fijn zijn om af en toe de tijd te nemen om bij te komen met een lekkere kop thee. Met het nieuwe Tea Relax pakket is er voor elke theeliefhebber wat wils.

Het leuke theeboek heeft niet alleen heerlijke recepten om je eigen thee te maken, maar ook alle ins en outs over thee zelf, en hoe je thee het beste kan zetten. Een theepakket is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreid palet aan thee. Een heerlijke selectie van diverse theesoorten is er om verschillende smaken te kunnen uitproberen. Daarnaast een blikje groene thee met een RVS Teatube zodat je de thee op authentieke wijze kan zetten, om er een rustgevende ervaring van te maken.

Tea RelaxOm de ervaring nog mooier en ontspannender te maken, zit er in het Tea Relax pakket ook een blikje Oosterse wierook en een setje Lightsticks. Wierook wordt veel gebruikt om te kunnen ontspannen. De aangename geur van wierook werkt namelijk kalmerend. Het setje Lightsticks kan in combinatie met de wierook voor dat extra beetje sfeer zorgen.

Bij een goed kopje thee hoort eigenlijk ook iets te eten. Daarom een pak biologische koekjes en een reep fairtrade Tony’s Chocolade om de Tea Relax ervaring helemaal compleet te maken. Een verantwoorde versnapering, een rustgevende sfeer en een heerlijk kopje thee zorgen dat je eventjes kan ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Het Fitbox Tea Relax pakket is uiterst geschikt als kerstpakket, maar ook om uw medewerkers te bedanken met bijvoorbeeld Secretaressedag of zomaar te verwennen.

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.