Waarom een mannen kerstpakket?

 • Geen overbodige vrouwelijke producten
 • Motiverende cadeaus waar je wat aan hebt
 • Uiteenlopende stoere mannen themageschenken
 • Stel een mannen pakket op maat samen
 • Mannelijke collega’s krijgen een passender cadeau

Kerstpakket voor mannen

Een geschikt kerstpakket voor mannen? Natuurlijk, ook al werken er niet alleen mannen in jouw organisatie. Zijn jouw mannelijke collega’s waar je een mooi cadeaupakket voor zoekt avontuurlijk ingesteld, gun je ze meer ontspanning, gezondheid of een goed glas bier? We hebben bij de selectie van de pakketten goed gelet op wat mannen leuk vinden. Je weet eigenlijk toch al dat bepaalde producten in de standaard pakketten niet door mannen gebruikt worden. Zonde om deze dan wel te geven in de vorm van een nieuwjaarsgeschenk.

Een echt mannen nieuwjaarsgeschenk

Mannen hebben een andere behoeftes dan vrouwen. Gebruiken andere producten, hebben andere hobby’s. Onze trendspecialisten hebben uit ons ruime aanbod van producten allerlei stoere, goed gevulde kerstgeschenken voor jouw mannelijke collega’s geselecteerd. Zo hebben we echte mannen kerstpakketten samengesteld. Bekijk ons aanbod, doe ideeën op met onze cadeaus en zorg dat de mannen voor wie jij een kerstpakket zoekt zich extra speciaal voelen. Wij gaan voor een geschikt geschenk voor elke man!

We krijgen steeds vaker de vraag of we ook pakketten hebben speciaal voor mannen. Een nieuwjaarsgeschenk is meestal voor iedereen hetzelfde, alleen bij Fitbox kunnen we uitstekend verschillende soorten originele kerstpakketten maken speciaal voor mannen.

Brochure aanvragen

Ontvang alle kerstpakketten en geschenken in 1 overzicht.

Waarom een Fitbox kerstpakket?
 • Origineel aanbod kerstpakketten
 • Stel een kerstpakket op maat samen
 • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
 • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.