De Fitbox Salad, het gezonde salade kerstpakket bij uitstek

Een origineel kerstpakket in een gezond jasje. Alle medewerkers staan verbaast over de veelzijdigheid van dit leuke geschenk. Je geniet hiermee eenvoudig van heerlijke salades en maakt elke kerstmaaltijd compleet.

Een gezond en fris kerstpakket bestellen

Dit geschenk past bij een gezonde leefstijl. Groenten en fruit vormen de basis van je dagelijkse energie. Dit gezonde kerstpakket stimuleert het eten van gezonde maaltijden maar ook het genieten van verse ingrediënten. Het is dus een gezond kerstpakket maar ook een kerstgeschenk voor de echte genieter. Voor iedereen even leuk.

Niet alleen een kerstpakket voor gezonde medewerkers

Wat is een gezonde medewerker? Dit Fitbox kerstpakket is eigenlijk voor iedereen erg leuk. Want een gezonde sidesalad smaakt ook heerlijk bij een goed stuk vlees of een lekker visje. Kortom, bel ons en maak een afspraak om dit kerstpakket ook in het echt te zien. Een kerstpakket met salade is echt eens wat anders. Dit kerstpakket bevat ook een mooie olijfolie. Deze olijfolie is geschikt voor diverse toepassingen. Hiermee verras je alle collega’s op een positieve manier.

Goedkoop salade kerstpakket?

De Fitbox Salad is er in elke prijsklasse. Dit kerstpakket met salade is verkrijgbaar vanaf iets meer dan 20 euro. We hebben diverse uitvoeringen. Zo kan je ook een Fitbox saladekerstpakket van 30 euro of 35 euro samenstellen of ga voor de Salade Exclusief + Food die nog steeds voor zo’n  50 euro verkrijgbaar is. Overigens, zelfs de meest voordelige Fitbox Salad bevat onze hoogwaardige olijfolie in een mooi en stoer blik. Leuk voor op tafel of op het aanrecht.

Origineel geschenkpakket voor medewerkers samenstellen

Met dit geschenkpakket geef je echt iets bijzonders. Het thema en de uitvoering van het salade geschenk is origineel. Dit geschenk is erg geschikt om de medewerkers binnen je organisatie eens echt te verrassen. En behalve dat dit een erg lekker geschenk is, bevat dit geschenkpakket ook erg nuttige en duurzaam bruikbare items voor in de keuken. Kortom, een leuk geschenkpakket!

Een gezond en fris nieuwjaarsgeschenk

Natuurlijk is dit salade pakket ook erg geschikt als Nieuwjaarsgeschenk. De Fitbox Salad is namelijk in te zetten in diverse verpakkingen die hier goed bij aansluiten. Op deze manier bieden we een nieuwjaarsgeschenk met een originele inhoud dat er ook nog eens erg leuk en fris uitziet. Dit Nieuwjaarsgeschenk bevat behalve een luxe olijfolie nog meer ingrediënten voor een frisse salade en is dus een zeer veelzijdig geschenk voor de medewerkers binnen je organisatie.