Smartwatch geschenkpakket

De trend van het komende seizoen is natuurlijk het geschenkpakket met de smartwatch. De perfecte tool om je activiteit te meten en extra in beweging te komen. Dit sportieve geschenk is zowel los als in pakketvorm verkrijgbaar. Op deze manier kan je ook een complete Fitwatch Giftbox inzetten.

Fitwatch

De Fitwatch vormt de basis van dit geschenkpakket. De Fitwatch is een bron van inspiratie. Trek er op uit terwijl je hartslag, snelheid en de hoeveelheid verbrande calorieën worden gemeten. Op je telefoon zijn achteraf de uitgebreide statistieken leesbaar, inclusief een plattegrond waarop precies wordt aangegeven waar je gefietst of gewandeld hebt. De meest essentiële metingen zijn direct zichtbaar. Draai je pols om en het heldere display licht op en geeft naar keuze de hoeveelheid gezette stappen, je hartslag of natuurlijk gewoon de tijd en datum weer.

Fitbit kerstpakket

Een trendy kerstpakket met een Fitbit is natuurlijk een echte topper. Om de combinatie van een sportieve smartwatch met een leuk sportpakket te kunnen maken heeft Fitbox in samenwerking met Fitlabel de Fitwatch ontwikkeld. Een super complete gadget. De Fitbit biedt standaard diverse functionaliteiten. De Fitwatch voegt hier een mooie klokfunctie aan toe. Het apparaat geeft naar keuze meldingen bij inkomende oproepen of berichtjes. Daarnaast zijn de sportieve tools die deze gadget biedt ideaal om je dagelijkse beweging in kaart te brengen en verder uit te bouwen.

Fitbit kerstpakket vanaf 35 euro

Het unieke van de Fitwatch Giftbox is de combinatie van de Fitwatch met een sportpakket. Hierdoor ontstaat een compleet geschenkpakket waarmee je een actieve leefstijl kunt bevorderen. Een stimulerend geschenk voor jong en oud. Het sluit aan op de trend. Je ziet veel mensen lopen met een Fitbit. Wanneer je de Fitwatch Giftbox inzet weet je zeker dat je een uniek kerstpakket hebt uitgekozen. Wil je een sportief pakket inzetten zónder de Fitwatch, bekijk dan eens onze Energy kerstpakketten of de lijn met het Active geschenkpakket.

Maatwerkpakket Fitbit

Het unieke van het Fitwatch geschenkpakket is dat deze net zoals alle andere Fitbox kerstpakketten compleet op maat is samen te stellen. Hierdoor is er altijd een perfecte combinatie te maken. Het samenstellen van een kerstpakket kan binnen elk budget. Neem daarom gerust contact met ons op.