Origineel relatiegeschenk met Fairtrade wijn

Natuurlijk, een relatiegeschenk bevat een goede fles. Maar we doen het nét even anders. Uiteraard bieden we biologische wijnen aan, dat spreekt voor zichzelf. Maar daarnaast hebben we ook mooie ambachtelijke vruchtensappen. En het houten kistje geven we graag nog meer delicatessen mee.

Relatiegeschenk met biologische wijn

De wijnen uit ons relatiegeschenk zijn gerenommeerde witte en rode wijnen die voldoen aan de wettelijke richtlijnen om de titel ”biologisch” te mogen dragen. Onze wijnen zijn dus op een natuurvriendelijke manier tot stand gekomen, bijvoorbeeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en gebruik van kunstmest zoals dat bij bepaalde wereldwijnen nog wel eens het geval wil zijn. Hiermee doe je zowel de wijnkenner als de natuurliefhebber een groot plezier.

Relatiegeschenk met biologisch vruchtensap

Sinds jaren werkt Fitbox samen met de beste fruittelers om heerlijke en eerlijke biologische vruchtensappen aan te kunnen bieden. Een goede vruchtensap heeft de allure van een mooie wijn maar is ook geschikt voor in de pauze tijdens een drukke werkdag, in te schenken voor jonge kinderen of bijvoorbeeld te gebruiken als basis voor een lekkere non-alcoholische cocktail. Hiermee maak je van het Fitbox Relatiegeschenk dus een veelzijdig relatiegeschenk. Uiteraard leverbaar in diverse smaken, afhankelijk van het seizoen.

Relatiegeschenk tot 25 euro

Zelfs de startvariant van dit heerlijke relatiegeschenk is bijzonder compleet. Niet alleen een goede fles, maar ook de heerlijke vruchten, noten en luxe groene thee spreken tot de verbeelding. Uiteraard alles in de mooiste uitvoering zodat dit waardevolle geschenk niet snel zal worden vergeten.

Relatiegeschenk onder de 35 euro

De exclusieve variant van het Fitbox Relatiegeschenk is bovendien voorzien van een fraaie RVS Teatube om op een stijlvolle manier een kop thee te zetten. Daarnaast kan je een extra fles wijn of vruchtensap uitkiezen. Maar natuurlijk bieden we ook aanvullende mogelijkheden om een relatiegeschenk op maat samen te kunnen stellen. Met hoogwaardige food en non-food items zorgen we voor een luxueus en origineel geschenk zoals jij het wenst. Neem daarom gerust even contact met ons op, dan verkennen we de mogelijkheden!

Nieuwjaarsgeschenk met wijn of vruchtensap en thee

Of je dit originele relatiegeschenk nu uitvoert met wijn of vruchtensap, dit geschenk is ook bijzonder geschikt als nieuwjaarsgeschenk of als attentie voor je collega’s bij een andere gelegenheid. We bieden diverse verpakkingen, dus geschikt voor elk moment.