De Fitbox Balance, hét wellnessgeschenk kerstpakket van dit seizoen!

In de Fitbox Balance komen onze mooiste producten samen in een origineel cadeaupakket boordevol ontspanning!

‘Bewust leven zorgt voor balans tussen lichaam en geest’ is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van dit geschenkpakket. Dit verwenpakket is bij diverse gelegenheden te geven en is bovendien ook erg geschikt als kerstpakket!

Origineel kerstpakket bestellen

Verwen je collega’s, vrienden of familieleden met dit originele kerstpakket, want mensen die in balans zijn zijn gelukkig. Een uitgebalanceerd kerstgeschenk is daarom meer dan de leuke cadeaus alleen. De boodschap en de tools voor een leven vol balans combineren wij met plezier en ontspanning.

Kerstpakket voor vrouwen?

De originele geschenken uit dit wellnesspakket zijn zowel voor mannen als voor vrouwen bijzonder leuk om te krijgen, het is vooral een eindejaarsgeschenk voor levensgenieters. En daarom is dit pakket erg geschikt om in te zetten wanneer je het belangrijk vindt om je collega’s echt in het zonnetje te zetten.

Kerstpakket voor ontspanning samenstellen

Echte ontspanning komt binnen handbereik met dit mooie geschenkpakket. Dit kerstpakket biedt alle mogelijkheden om lekker te ontspannen. Met rustgevende gadgets zoals de Relaxpillow of de heerlijke groene thee is dit kerstpakket bijzonder geschikt om heerlijk tot rust te komen.

Nieuwjaarsgeschenk

Juist bij de start van het nieuwe jaar is het leuk om met een origineel medewerkersgeschenk te komen. Dit nieuwjaarsgeschenk zónder de standaard en voor de hand liggende spulletjes bevat unieke items om het nieuwe jaar op een leuke manier in te luiden. De Fitbox Balance is als wellnesspakket dan ook een bijzonder geschikt nieuwjaarsgeschenk om binnen een organisatie of afdeling in te zetten. Uiteraard biedt Fitbox nog meer nieuwjaarsgeschenken. Bekijk hier ons aanbod.

Budget kerstpakket

Dit non-food kerstpakket is in diverse prijsklassen verkrijgbaar zodat zelfs een bijzonder luxe kerstpakket tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast stellen wij voor elk gewenst budget een non-food kerstpakket op maat samen of vullen we dit wellness eindejaarsgeschenk juist aan met heerlijk eten en drinken.

Kerstpakket op maat

Voor een eindejaarsgeschenk op maat kan je online contact opnemen of telefonisch een vrijblijvende afspraak maken met één van de Fitbox adviseurs via 085 – 00 618 00.