De Fitbox Active, avontuurlijk kerstpakket

Trek er op uit en ontdek nieuwe dingen. Met dit outdoor kerstpakket maak je de avontuurlijke geest wakker bij de ontvanger. 

Avontuurlijk en duurzaam geschenk pakket

Het duurzame karakter van dit cadeau of kerstpakket blijkt uit alles. De verpakking van natuurkarton, zonder opvulmateriaal, bevat cadeaus die aansluiten bij een gezonde en bewuste leefstijl en passen binnen een maatschappelijk verantwoorde onderneming..

Sportief kerstpakket bestellen

De Fitbox Activeis meer dan alleen een sportief en avontuurlijk kerstpakket. Net zoals elke andere Fitbox is het namelijk een kleurrijk verpakte portie vrolijkheid. Sportiviteit staat bij Fitbox hoog in het vaandel, naast genieten en ontspanning.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) kerstpakket

Voor elke organisatie is het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wie gedurende het jaar bewust met MVO bezig is, kan in de decembermaand dankzij Fitbox een leuk én verantwoord kerstgeschenk geven aan de medewerkers binnen het bedrijf. Hiermee worden je collega’s namelijk geïnspireerd om er op uit te trekken. Daar word je fit van, en een gezonde medewerker telt natuurlijk voor twee!

Kerstpakket tot 40 euro

Zoek je een kerstpakket en heb je een budget van 40 euro? Dan is de Fitbox Active een mooie optie. Behalve de toffe rugzak en de sportieve Wristball bevat dit kerstpakket namelijk nog veel meer leuke cadeaus. En ook boven de €40 is deze Fitbox goed in te zetten want bijvoorbeeld de Exclusief + food variant voegt echt iets toe! Bovendien uitstekend te combineren met andere geschenken van Fitbox. Binnen elk budget een avontuurlijke, verantwoorde en originele keuze waarmee zowel de ontvanger als de omgeving blij zal zijn!

Sportief Nieuwjaarsgeschenk

Binnen veel organisaties is het gebruikelijk om een nieuwjaarsattentie in te zetten voor de medewerkers. Een sportief nieuwjaarsgeschenk staat symbool voor een nieuwe start. Daarom hebben wij de Fitbox Active ook ontwikkeld als Nieuwjaarsgeschenk. Dit Nieuwjaarsgeschenk is geschikt om zowel binnen afdeling als binnen de volledige organisatie mensen echt in het zonnetje te zetten. Naast dit geschenkpakket hebben wij natuurlijk ook diverse andere nieuwjaarsgeschenken.

Geschenkpakket op maat samenstellen

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Of wil je graag een ander Fitbox kerstpakket met daarin Fairtrade producten? Bel ons dan voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.  Neem contact met ons op. Ons telefoonnummer is 085 – 00 618 00.