Fitbox maatwerk

Maatwerkmogelijkheden kerstpakket samenstellen

Voor ONVZ en het Olympisch Stadion ontwikkelden we een Fitbox voor deelnemers aan event over gezond werkgeverschap.

Fitbox is sinds 2005 marktleider op het gebied van originele gadgets, pakketten en eindejaarsgeschenken met een gezonde en bewuste uitstraling. Omdat wij onze gadgets onder ons eigen label uitbrengen kunnen we de samenstelling van de geschenkpakketten op maat samenstellen en combineren, Ook kunnen we vanaf een bepaalde oplage de uitvoering van de geschenken op maat aanpassen.

Maatwerk samenstelling

Het assortiment van Fitbox is erg breed. Van toffe sportieve cadeautjes tot aan tools om lekker gezond mee te koken. En behalve de vele vooraf samengestelde geschenklijnen die uit voorraad leverbaar zijn – zoals bijvoorbeeld de dynamische Energy of de gezonde Taste en Salad – zijn alle losse geschenken uit onze Fitbox Cadeaupakketten ook speciaal voor jouw organisatie te combineren tot een uniek maatwerkgeschenk.
Uiteraard denken we graag met je mee om alle wensen samen te brengen in een geschenkpakket samenstelling die écht opvalt. Als je hier meer over wilt weten of een vrijblijvende uitleg van de opties wilt, laat dan even je gegevens achter of neem contact met ons op.

 

Voor Pulastic bedachten we een uniek maatwerkgeschenk bij het jaarthema ”reizen”.

De inhoud van de Fitbox wordt grotendeels samengesteld uit hoogwaardige Fitlabel producten. Wij hebben deze producten met zorg ontworpen en ontwikkeld. Duurzaam verpakt met een eigen uitstraling. De Fitlabel geschenken passen altijd bij een gezonde, actieve en bewuste leefstijl en zijn tegelijkertijd geschikt voor de echte levensgenieter. En daarnaast ontwikkelen wij ook graag nieuwe geschenken. Als je hiervoor een originele en betrouwbare partij zoekt, neem dan vooral ook even contact met ons op.

 

Invoegen kerstkaart

Wij kunnen de Fitbox een nog persoonlijker tintje te geven. Iedere gelegenheid vraagt om een eigen aanpak. Misschien wil je wel een persoonlijke (kerst)kaart of een brief door ons laten invoegen. Hiermee kan directie, management of ondernemingsraad een extra accent geven aan het cadeau. Ook hebben we een speciale inspiratiekaart ontwikkelt. Hiermee neem je de ontvanger mee in het idee achter een gezond of sportief geschenk. De ervaring leert dat hierdoor het Fitbox geschenk nóg meer gewaardeerd wordt!

Onze logistieke service is ook op maat, we maken gedetailleerde afspraken over de bezorging, zoals hier bij verzekeraar ONVZ in het Olympisch Stadion

Maatwerk logistiek

Voor organisaties met diverse locaties organiseren wij doorgaans de gehele logistiek. Tot en met het thuisbezorgen aan toe. We werken nauw samen met een gespecialiseerde transporteur maar hebben ook eigen chauffeurs om nóg beter in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten. Zo kunnen we de geschenken bijvoorbeeld op elke gewenste plek in het pand neerzetten zodat de kans klein is dat de ontvangers hun cadeau eerder te zien krijgen. Ook kunnen we eventueel in het weekend of in de avond leveren wanneer dat gewenst is. Ook stemmen we samen met een contactpersoon de exacte levertijd vast

Complete bedrijfsverpakking

Wil je een compleet eigen verpakking laten verzorgen? Of een attentielijn in de huisstijl van je organisatie? Of een aantal sportieve items ontwikkelen voor je sportschool of bedrijfsgym? Fitbox biedt genoeg mogelijkheden en onze ontwerpafdeling heeft voor diverse klanten mooie verpakkingen ontwikkelt, inclusief logovoering en/of een speciale boodschap. In een vrijblijvende afspraak bespreken we de mogelijkheden, en dit levert altijd een aantal goede ideeën op. Neem gerust contact met ons op, wat ons betreft plannen we een leuke brainstorm waar het ideale geschenk uit komt rollen.

Brochure aanvragen
Waarom een Fitbox kerstpakket?
  • Origineel aanbod kerstpakketten
  • Stel een kerstpakket op maat samen
  • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
  • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.