Waarom een duurzaam kerstpakket?

 • Biologische en Fairtrade producten
 • Eerlijk geproduceerde geschenken
 • Duurzame cadeaus voor langdurig gebruik
 • Eco-vriendelijke kartonnen verpakkingen
 • Logistiek met hulp van sociale werkplaats
 • Milieuvriendelijk op locatie geleverd

Duurzaam kerstpakket bestellen

Met de Fitbox kerstpakketten communiceer je op een leuke en laagdrempelige manier een positieve boodschap aan de ontvanger vanuit de trend van gezond en bewust leven. Zo is het idee van de Fitbox ontstaan in samenwerking met de Hartstichting en steunen we daarnaast via ons online keuzegeschenk het Fonds Gehandicaptensport, Oxfam Novib, KWF, het Wereld Natuur Fonds en Cliniclowns. Daarnaast ontwikkelen we onze gezonde kerstpakketten vol duurzame cadeaus met als doel de wereld een beetje te verbeteren.

Maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten

Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt bij het samenstellen van onze MVO kerstpakketten. We bieden waar mogelijk een biologische en/of Fairtrade variant of items met een UTZ-keurmerk aan, bijvoorbeeld Fairtrade chocolade. Het grootste deel van onze non-food geschenken is afkomstig van Fitlabel, items van hoge kwaliteit en met zorg samengesteld. We selecteren daarnaast geschenken die zoveel mogelijk duurzaam of klimaatneutraal geproduceerd zijn en de aangeboden items zijn uiteraard niet met behulp van arbeid onder discutabele condities tot stand gekomen. Voor het inpakken van de geschenkpakketten maken we onder meer gebruik van sociale werkplaatsen.

Duurzame verpakking kerstpakket

Onze kartonnen verpakkingen zijn bijzonder geschikt voor hergebruik, hetgeen verspil verminderd. Ook maken we slechts bij uitzondering gebruik van opvulmateriaal doordat we de verpakkingen zo passend mogelijk inzetten. Op deze manier zet je een echt duurzaam kerstpakket in.

Milieubewuste logistiek

Het wagenpark van Fitbox is milieubewust gekozen. Daar waar beschikbaar voorzien van start-stopsystemen en we maken we gebruik van zo effectief mogelijk opgezette routes – beiden in het belang van beperkte CO2-uitstoot.

Brochure aanvragen

Ontvang alle kerstpakketten en geschenken in 1 overzicht.

Waarom een Fitbox kerstpakket?
 • Origineel aanbod kerstpakketten
 • Stel een kerstpakket op maat samen
 • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
 • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.