Groente kweekset

1,00excl. BTW  Op voorraad

Tegenwoordig wordt het populairder om je eigen groente te kweken. Alles wordt duurder, maar het product blijft hetzelfde of zelfs minder. Met behulp van deze handige kit, maak je het mogelijk om je eigen complete salade te kweken. Alle ingrediënten voor een gezonde- en frisse maaltijd zitten erin. Maak de grondtabletten nat doormiddel van een aantal drupjes water, voeg de zaadjes toe en kweek je eigen ui, komkommer, paprika, cherrytomaat en sla in de meegeleverde milieuvriendelijke potjes! Tip: schrijf op de stokjes welke soort groente het is, zodat je ze uit elkaar kan halen.

Bekijk inhoud Groente kweekset

-
+
Vraag een offerte aan Makkelijk(er) vergelijken? Ontdek inspiratiebrochure 2023
Klantenbeoordeling 9,2/10 ⭐⭐⭐⭐⭐ Bekijk reviews

Wat maakt dit pakket extra bijzonder

De geschenken moeten net als jouw bedrijf bijzonder zijn. Al onze kerstpakketten zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen. Vraag een offerte aan en samen bedenken we het perfecte kerstpakket!

Zelf kerstpakket of geschenk samenstellen

Heb je een pakket gezien, maar wil je wat aanpassen? Bijvoorbeeld omdat je nét even een ander budget of idee hebt? Maatwerk is bij elk van onze pakketten mogelijk. Ongeacht de aantallen!

Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van pakketten, of een persoonlijke boodschap in de vorm van een kaart of geschenk met logo. Samen stellen we het perfecte pakket voor jouw collega’s samen!

Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Categorie: