Go Green

53,50 (excl. BTW)

De biologische producten in dit pakket zijn van hoogwaardige kwaliteit en smaken daardoor net een beetje beter. Geniet van groen en gezond. Daarnaast draag je bij aan een groenere wereld.

-
+
Offerte aanvragen Brochure aanvragen Iets aanpassen aan dit kerstpakket?
Dat kan! Gebruik de chat of bekijk mogelijkheden.

Fruit Juicer

Carrotcake in bakvorm

Vien0% Meloen-Komkommer

Notenmix in bewaarpot

Vruchtenmix in bewaarpot

Vegan popcorn

Biologische XXL pretzels

Thee variatiebox (3 smaken)

Biologische Haver-Kaneelkoekjes

Eerlijke melkchocolade

Biologische volkoren crackers

Frisse vruchtenjam

Biologische ontbijtkoek

Groentepannenkoeken mix - Rode Biet

Vegetarische soep Tomaat-Courgette

Gezouten breadsticks

Duurzame geschenkverpakking

De toffe verpakking van de Fitbox zet meteen de toon. Een frisse en actuele uitstraling past natuurlijk goed bij dit originele geschenkpakket. We zorgen ervoor dat de verpakking de juiste maat heeft zodat alles er goed in past. Het uitpakken is natuurlijk een feest, maar we vinden het belangrijk dat de verpakking er zelf ook aantrekkelijk uitziet!

-
+
Offerte aanvragen Brochure aanvragen Iets aanpassen aan dit kerstpakket?
Dat kan! Gebruik de chat of bekijk mogelijkheden.

Beschrijving

Ga voor groen! Alleen het beste is goed genoeg. Niet alleen voor jou en je collega’s, maar ook voor de wereld waarin we samen leven. De biologische producten in dit pakket zijn van hoogwaardige kwaliteit en smaken daardoor net een beetje beter. Geniet van groen en gezond. Daarnaast draag je bij aan een groenere wereld, want een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor het aanplanten van voedselbossen door Stichting Trees for All. Voedselbossen helpen bij het opslaan van CO2, het verbeteren van de bodemkwaliteit en het herstel van biodiversiteit.

Kerstpakket nog niet helemaal naar wens? We helpen je graag een op-maat kerstpakket samen te stellen

Ons kerstpakketten team stelt graag samen met jou het ideale pakket samen. Of het nu een apart product is, een speciale verpakking of eigen producten van het bedrijf waar je werkt. Alles is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie op de website om vragen te stellen.

Bekijk maatwerkmogelijkheden    |   Team Fitbox