Business start

25,00excl. BTW  Op voorraad

Deze heerlijke Spaanse rode wijn zorgt voor ontspanning na een drukke werkdag, terwijl de subtiele geur van wierook uit ons bewaarpotje een vleugje zen toevoegt aan de werkomgeving. Onze knapperige notenmix in een handige bewaarpot biedt de perfecte gezonde snack voor tussendoor.

Bekijk inhoud Business start

-
+
Vraag een offerte aanBinnen 24U!
Makkelijk(er) vergelijken? Ontdek inspiratiebrochure 2023
Klantenbeoordeling 9,2/10 ⭐⭐⭐⭐⭐ Bekijk reviews
Risicoloos bestellen

betaal op factuur

Eigen voorraad

dus altijd leverbaar

Zelf samenstellen

creëer perfecte cadeau

Flexibele bezorging

kies zelf plaats en moment

Wat maakt dit pakket extra bijzonder

De geschenken moeten net als jouw bedrijf bijzonder zijn. Al onze kerstpakketten zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen. Vraag een offerte aan en samen bedenken we het perfecte kerstpakket!

Beschrijving

  • Spaanse rode wijn
  • Wierook in bewaarpot
  • Groene thee in bewaarpot
  • Notenmix in bewaarpot
  • Vruchtenmix in bewaarpot
  • Houtlook geschenkverpakking

Verwen jouw team dit jaar met een ‘Business Start’ kerstpakket dat even stijlvol als praktisch is. De zorgvuldig geselecteerde Spaanse rode wijn is ideaal om te relaxen na een lange werkdag, een traktatie voor de zintuigen. In de elegante houtlook geschenkverpakking vindt men ook de rustgevende wierook en verkwikkende groene thee, beide mooi gepresenteerd in bewaarpotten, perfect voor elk kantoor. Originele kerstpakketten overstijgen de traditionele verwachtingen en brengen zowel waardering als motivatie. Voor de gezondheidsbewuste genieters is er een notenmix, een hartige boost voor productieve middagen, aangeboden in dit gezonde kerstpakket. En met een gedachte aan de toekomst, wordt alles aangeboden in een duurzame verpakking, waarmee uw bedrijf zijn commitment aan zowel personeel als planeet laat zien. Een ideaal relatiegeschenk of kerstpakket tijdens deze feestdagen.