Bee Friendly

26,25 excl. BTW

Met dit kleurrijke pakket geef je een origineel cadeau én draag je tegelijk bij aan een beter milieu. Het bestaat namelijk grotendeels uit biologische producten om heerlijk van te genieten, én bevat upcycle tips.

Uitverkocht

Grote aantallen of nét even anders?
Vraag een offerte aan
  Inspiratie nodig?
Brochure aanvragen
Iets aanpassen aan een kerstpakket of zelf samenstellen?
Dat kan! Neem contact op of bekijk mogelijkheden.

Vien0% Wit

Deze witte Vien0%® is lekker fris en een heeft in het begin een licht elegante zure smaak. De lichtzoete nasmaak is subtiel aanwezig. Een heerlijk alcoholvrij alternatief voor witte wijn!

Biologische rijstchips

Een nieuw snackalternatief, rijstchips! Rijstchips is gemaakt van zilvervliesrijst met boekweit en amarant.
De rijstchips hebben een lichte zoute smaak en kan tussendoor worden gegeten of voor bij de borreltafel. Wist je dat de deze chips biologisch is? Kortom; de rijstchips is een (h)eerlijke traktatie voor iedereen die gek is op chips.

 

Boek: Tijd voor thee

Thee is een drank voor elk moment van de dag: van ontbijtdrank tot digestief na een goede maaltijd, thee geeft geur, kleur en smaak aan elk specifiek moment. Warme en koude thee. In dit boek staat een groot aantal bakrecepten die allemaal variaties zijn op die ene plant: thee. Tevens komt er in dit boek naast de theerecepten een verscheidenheid aan recepten van lekkernijen voor die u in combinatie met thee laten genieten van alle heerlijkheden die thee te bieden heeft.

Biologische groene thee

Een lekkere kop thee en neem de tijd om te ontspannen. In deze verpakking zitten theezakjes die het op smaak maken van je thee gemakkelijk maken. Groene thee is heerlijk fris en geschikt voor elk moment van de dag. Upcycle tip: Maak van de vlinders op de verpakking theehangers. Geniet zó extra van je kop thee.

Fairtrade honing 2 stuks

Met Fairtrade Original honing maakt iedereen zijn theepresentatie compleet. De honing is aromatisch, fruitig en licht bloemig van smaak en met oog voor mens en dier bereid! Lekker voor in een kop thee, maar ook op een boterham of in de yoghurt.

Biologische chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies doen het over het algemeen altijd goed. Door de compacte vorm zijn de koekjes makkelijk uit te delen. Ze zijn krokant van buiten en chewy van binnen. Binnenin deze koekjes zitten kleine stukjes chocolade, die de smaak afmaken waardoor de smaak je mond vult.

Upcycle Tips - doe het zelf

We houden ons steeds meer bezig, met het inzien of iets duurzaam of vaker te gebruiken is.  Met deze upcycle geef je een deel van een aantal verpakkingen uit dit kerstpakket eenvoudig een tweede leven. Wees bewust en geef gelijk een beetje terug aan je omgeving.  Hoe hergebruik jij alledaagse verpakkingen?

Biologische bloemzaden mix

De bestuivende diersoorten in Nederland kunnen wel wat hulp gebruiken. Hoe kun je dat beter doen dan, door geurige bloemen te zaaien? De bloemen in deze biologische zadenmix zijn speciaal geselecteerd op hun grote hoeveelheid stuifmeel en nectar, het voedsel van insecten. Tevens bevat de mix zaden van vroege- en laatbloeiende planten. Zodat insecten ook in de herfst en de volgende lente voldoende voedsel kunnen vinden.

Duurzame geschenkverpakking

De toffe verpakking van de Fitbox zet meteen de toon. Een frisse en actuele uitstraling past natuurlijk goed bij dit originele geschenkpakket. We zorgen ervoor dat de verpakking de juiste maat heeft zodat alles er goed in past. Het uitpakken is natuurlijk een feest, maar we vinden het belangrijk dat de verpakking er zelf ook aantrekkelijk uitziet!

Uitverkocht

Grote aantallen of nét even anders?
Vraag een offerte aan
  Inspiratie nodig?
Brochure aanvragen
Iets aanpassen aan een kerstpakket of zelf samenstellen?
Dat kan! Neem contact op of bekijk mogelijkheden.

Persoonlijke offerte aanvragen

voor de Bee Friendly
Samenstelling van het pakket is altijd aan te passen aan jullie wensen (geen minimale aantallen)
Jouw naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beschrijving

Met dit kleurrijke pakket geef je een origineel cadeau én draag je tegelijk bij aan een beter milieu. Het bestaat namelijk grotendeels uit biologische producten om heerlijk van te genieten, én bevat upcycle tips. Daarnaast wordt een deel van de omzet van dit pakket geschonken aan The Pollinators. Een stichting die zich inzet voor een betere leefomgeving voor bestuivende diersoorten. Want alle bee(s)tjes helpen!

Kerstpakket nog niet helemaal naar wens? We helpen je graag een op-maat kerstpakket samen te stellen

Ons kerstpakketten team stelt graag samen met jou het ideale pakket samen. Of het nu een apart product is, een speciale verpakking of eigen producten van het bedrijf waar je werkt. Alles is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie op de website om vragen te stellen.

Bekijk maatwerkmogelijkheden    |   Team Fitbox