Originele kerstpakketten
en geschenken met
een positieve boodschap

Een origineel kerstpakket of alternatief voor het traditionele kerstpakket? Een opvallend geschenk voor een onvergetelijk moment zoals een verjaardag of jubileum van collega’s? Elk van onze unieke kerstpakketten en geschenken zijn op maat samen te stellen en het hele jaar door te bestellen. Óók last-minute!

Collega’s thuis bedanken? Ga voor huis-aan-huis levering van kerstpakketten.

Last-minute iets nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én maatwerk blijft mogelijk!
Bel 085-0061800 en ontvang vandaag nog een offerte.

Collega’s thuis bedanken met een kerstpakket? huis-aan-huis levering van kerstpakketten mogelijk!
Gratis levering kerstpakket
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

Makkelijk kerstpakket bestellen
Eenvoudig bestellen

vanaf 1 stuk

last-minute Kerstpakket
Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Maatwerk Kerstpakket
Maatwerk mogelijk

óók bij kleine aantallen

Extra korting op sportieve kerstpakketten en geschenken

Kerstpakketten en geschenken met een positieve boodschap

De kerstpakketten en geschenken van Fitbox zijn altijd origineel. Als je aandacht besteed aan het uitzoeken van een mooi en veelzeggend geschenk zorgen wij dat dit optimaal overkomt op de ontvanger. Toffe gadgets, smaakvol en in frisse kleuren verpakt. Zo valt het meteen op dat je iets bijzonders in handen hebt! Met een Fitbox geef je een cadeau waar de ontvanger écht wat aan heeft.

De Fitbox kerstpakketten 2022 zijn weer beschikbaar!

De cadeaus van Fitbox passen perfect bij een gezonde en bewuste leefstijl. Dat maakt onze pakketten anders dan anders. Een bijzonder actuele en hippe thematiek, maar dit doen wij al sinds 2005. Onder de merknaam Fitlabel ontwikkelen wij de meest toffe gadgets voor de meest uiteenlopende organisaties in Nederland. Inmiddels is Fitbox uitgegroeid tot trendsetter op het gebied van healthy lifestyle gifts en zijn we ook graag jouw organisatie van dienst met opvallende geschenken!

Onze nieuwsberichten

We helpen je graag om een kerstpakket of geschenk op maat samen te stellen.

Ons kerstpakketten team stelt graag samen met jou het ideale pakket samen. Maatwerk is bij ieder van onze standaard pakketten mogelijk. Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie om vragen te stellen.

Mogelijkheden kerstpakket op maat    |   Team Fitbox