Brochure

Gratis nieuwe brochure boordevol inspiratie!
Onze nieuwe brochure is beschikbaar. Ook in 2018 uiteraard weer boordevol nieuwe positieve en originele geschenken!

Laat je gegevens achter en ontvang de brochure digitaal of per post. Liever meteen een afspraak om de voorbeelden in het echt te zien? Geef dit dan hier even aan.
Als je een brochure wilt ontvangen met informatie over ons vitale online keuzegeschenk, laat dan je gegevens achter op Fitchoice.nl.

Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom Fitbox?
  • Onderscheidend assortiment
  • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
  • Ruime mogelijkheden voor maatwerk
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben in 2016 een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we in 2016 een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De ca. 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen in 2016 een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we in 2016 het FITCHOICE online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.